Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
13.08.2024 10:45:37
Deli članek:

V Stožicah se je v trenutku vse spremenilo! Kaj reči? Da, to boli ... (video)

Martin Metelko

Zadnja tekma 4. kroga 1. SNL je bila odločena v sodniškem dodatku.

Vse je kazalo, da se bo zadnja tekma četrtega kroga Prve lige Telemach med Bravom in Koprom v Stožicah razpletla brez zadetkov, nato pa se je v sodniškem dodatku zgodil trenutek odločitve, ki je razveselil Šiškarje. Po podaji Jakoslava Stankovića iz kota je Gašper Jovan poskusil s strelom z roba kazenskega prostora. Ni se mu posrečil, toda v gneči je nespretno posredoval rezervist Nikola Burić, ki je žogo preusmeril za hrbet nemočnega Metoda Jurharja.

"Kaj reči po takem porazu. Fantom lahko samo čestitam za prikazano igro in za vse, kar so ustvarili. Poraz boli! Čestitke bravašem za igre v Evropi. Pred nami je očitno še veliko dela, da bi dosegli tako želeni cilj, to je uvrstitev v evropska tekmovanja,« je bil upravičeno nejevoljen Oliver Bogatinov. »V prvih treh krogih smo morda igrali slabše, a nabirali točke, tokrat je bil vtis boljši, toda učinek je ničen. Zabili smo si avtogol, to je nogomet, ampak nesrečen zadetek iz prekinitve ne sme pokvariti veliko dobrih stvari v naši igri," je še pristavil trener kanarčkov.

"V prvih minutah je kazalo, da smo odlični, da imamo dober razpored in da nam igrišče ustreza. A bilo je zelo naporno. Skozi večji del tekme nismo imeli prave svežine, toda vseeno smo odigrali kakovostno, bili smo nevarni. Bilo je preveč tehničnih napak, ki so nam rušile razpored, hkrati smo s temi napakami nasprotniku dovoljevali protinapade in predložke. Verjamem, da se nam je nekaj vrnilo. V Celju smo bili blizu vsaj točki, tekma v Mariboru, čeprav je bila zelo izenačena, bi se tudi lahko končala v našo prid, ne nazadnje pa smo tudi s Koprom odigrali že kakšno tekmo, kjer smo imeli več priložnosti, pa nismo bili nagrajeni. Fantje so pokazali vztrajnost in zbranost. Na koncu smo izkoristili priložnost, prišli do zmage in osvojili zelo pomembne točke," pa je povedal strateg Brava Aleš Arnol.