Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2024 13:18:15
Deli članek:

Ne v Celju, Žan Vipotnik je z eno nogo že v Angliji, tu so podrobnosti!

Profimedia

Žan Vipotnik bo, kot vse kaže, nadaljeval v Angliji.

V zadnjih dnevih je bilo veliko povedanega in zapisanega o tem, kje bo kariero nadaljeval Žan Vipotnik. Potem ko je Bordeaux doživel finančni kolaps, je razpustil celotno ekipo, nogometaši so ostali brez pogodb in prosti brez odškodnine. Ko se je Albert Riera odločil vrniti v Celje, so se sprožila namigovanja o tem, da bi se mu lahko pridružil tudi Žan Vipotnik, čeprav realno ni bilo moč pričakovati takšnega scenarija. 

Slovenski napadalec ima namreč številne druge ponudbe iz tujine, zato se je zdela vrnitev v slovensko ligo praktično nemogoča. Kot nam je uspelo izvedeti, je Žan Vipotnik z eno nogo praktično že v Angliji in če ne bo kakšnega velikega preobrata, bo svojo kariero nadaljeval na Otoku. V zadnjih dneh se je veliko pisalo o zanimanju Sunderlanda, toda po naših informacijah to ni naslednja Vipotnikova destinacij. Okrepil bo valižanski Swansea City, ki tekmuje v angleški drugoligaški druščini, preteklo prvenstvo je končal na 14. mestu na lestvici. Do sklenitve dogovora menda manjkajo le še formalnosti.

Vipotnik ne bo edini slovenski reprezentant, ki bo zaigral v Angliji, pred nekaj dnevi je namreč QPR, ki prav tako igra v drugi ligi, potrdil prihod Žana Celarja.