Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Ekipa SN
Ekipa SN
01.08.2024 06:45:10
Deli članek:

Predsednik Celja je razkril, zakaj je zamenjal Krznarja, ob njegovem pojasnilu boste izbuljili oči

Martin Metelko

Celjani so po vrnitvi iz Bratislave organizirali predstavitveno novinarsko konferenco, na kateri so tudi uradno predstavili Alberta Riero.

Trenutek, v katerem so Celjani organizirali novinarsko konferenco, je bil povsem zgrešen, a hkrati razumemo, da je bila celotna menjava opravljena zelo hitro tik pred odhodom na gostovanje v 2. krogu kvalifikacij za ligo prvakov. Preden so uspeli Celjani predstaviti Alberta Riero, je klub visoko izgubil na Slovaškem proti Slovanu (0:5), predsednik Valerij Kolotilo pa je moral med drugim odgovarjati na vprašanje, zakaj je sploh opravil trenersko menjavo. Zakaj je moral Damir Krznar oditi. Prvi mož državnih prvakov je prepričan, da je ne glede na rezultat v ligi prvakov opravil pravo potezo. 

»Z Damirjem Krznarjem smo delali v redu. Ampak želimo se dvigniti še na višjo raven. V Bratislavi je bilo jasno videti, da še nismo na vrhu. To je normalni življenjski proces. Vedno stremiš, da greš naprej, želiš vedno več. Hočeš boljše igralce, boljše trenerje. O Damirju ne morem reči nobene slabe besede, ampak želim napredovati. In razmišljam, da je za klub Albert trenutno boljša možnost,« je pojasnil Kolotilo, ki se je ob vprašanju, kdaj je začutil, da Krznar ne more njegovega kluba spraviti na zahtevano višjo raven (najverjetneje!?), poskušal pošaliti: »Mladi (novinar Sportkluba, op. p.) Kozmelj me je poklical in mi povedal, da tole slabo izgleda ...«