volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 12.04.2024 17:00:36

Glasno sporočilo direktorja Olimpije o prihodnosti Zeljkovića: On nikoli ni bil in nikoli ne bo ...

alesfevzer.com
Po izpadu iz pokala in zapravljenih točkah v prvenstvu, zaradi katerih je Olimpija še povečala zaostanek za vodilnim Celjem, so se hitro pojavila prva namigovanja, da bi se utegnil trenerski stolček v zmajevem gnezdu kmalu znova zatresti.

Po poročanju nekaterih medijev naj bi se vodstvo ljubljanskega kluba že pogovarjalo s potencialnim naslednikom Zorana Zeljkovića, danes pa so se v prestolnici oglasili z izjavo za javnost, v kateri izražajo popolno podporo aktualnemu strategu. Sporočilo, pod katerega se je podpisal direktor kluba Igor Barišić, objavljamo v celoti.

"Pred nadaljevanjem prvenstva z gostujočo tekmo v Domžalah želimo v vodstvu NK Olimpija Ljubljana jasno in glasno sporočiti, da ima glavni trener članskega moštva Zoran Zeljković neomajno podporo! V nasprotju s številnimi zapisi medijev v nedavnih dneh tako zavračamo vse očitke o dogovarjanju z novimi kandidati in morebitni spremembi na mestu stratega Olimpije.


Vsi skupaj se dobro zavedamo, da trenutna podoba moštva na zelenici ne prikazuje želenega stanja, toda prav v takšnih trenutkih, ko ekipi ne gre vse po načrtih, želimo stopiti skupaj in na ustrezen način najti pravo pot za vrnitev na zmagovalne tirnice.
Povedati moramo, da hrvaški trener Tomislav Stipić, ki je po mnenju dobroobveščenih medijev praktično že postal novi trener kluba, ni nikoli bil in nikoli ne bo kandidat za prevzem moštva NK Olimpija. Ocenjujemo, da preprosto ne gre za trenerja, ki odgovarja klubski viziji.
Zmaje bo tako zagotovo tudi v prihodnje vodil Zoran Zeljković, ki je v prvem delu sezone prišel med nas kot dolgoročna rešitev. Je Ljubljančan, domač človek, oseba, ki je še toliko bolj čustveno vpeta v zgodbo Olimpije. Prav zaradi tega želimo v vodstvu kluba poudariti, da Zoran Zeljković v tem trenutku je in tudi v prihodnje bo trener Zmajev."

Članki iz rubrike