IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
1 12.04.2024 10:40:20

Zoran Zeljković je udaril po mizi in svojim varovancem poslal ostro sporočilo: "V garderobi sem jim rekel, da ..."

alesfevzer.com
Olimpijo ta konec tedna čaka gostovanje pri Domžalah.

Nogometaši Olimpije so na zadnjih tekmah iz rok izpustili možnost, da se na lestvici približajo vodilnim Celjanom, na zadnjih šestih prvenstvenih tekmah so kar štirikrat remizirali in dvakrat zmagali. Točki so oddali tudi na zadnji tekmi z Radomljami in jim lahko verjetno le še znanstvena fantastika pomaga do naslova državnih prvakov. 

Po tekmi je bil precej nejevoljen tudi trener Zoran Zeljković. Kaj je po obetavnem uvodu pripeljalo do novega mrka zeleno-belih? "Zavedamo se, zakaj je prišlo v drugem polčasu do padca v igri, ampak trenutno se nahajamo v takšni situaciji, da ne moremo odreagirati oziroma težko odreagiramo. Včasih moraš znati odigrati tudi, ko si za žogo. Znati moraš pretrpeti takšne trenutke in ne prejeti zadetka. Po mojem mnenju jih mi prejemamo preveč poceni," je odgovoril ljubljanski strateg.
Trenutkov, v katerih se je zdelo, da med zmaji ni prave kemije in energije, da je ekipa daleč od povezanosti tiste, ki je ljubljansko zasedbo krasila v lanski šampionski sezoni, spet ni manjkalo. Bolj kot na usklajeno celoto so možje v zeleno-belem spominjali na skupino, v kateri želijo posamezniki izstopati. Se prodati, če vam je ljubše. "O tem smo se že pogovarjali. Fantje dobro vedo, kdo jih pride gledat in kdaj. V garderobi sem jim povedal, naj se odločijo, ali bodo del moštva ali ne. Zase ne bodo igrali, in dokler sem jaz tukaj, bo temu tako. Morali se bodo podrediti ekipi, individualni cilji me ne zanimajo," je odločno sporočilo varovancem poslal Zeljković.

Članki iz rubrike