Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
21 28.02.2024 09:10:44

Brez zadržkov! Iz Olimpije jasno o incidentu Viol, Boromisa prepričan, da Dragonsi tega ne bi naredili! Zakaj?

Slovenski nogometni prostor premore dve veliki navijaški skupini. Na eni strani Trojan so Viole, na drugi Green Dragonsi. Zato smo za komentar o navijaškem incidentu v Murski Soboti in o hudi kazni za Maribor poprosili tudi športnega direktorja zeleno-belih, Gorana Boromiso.

"Začel bi z našimi navijači. Smo zares zadovoljni z njimi. Imamo njihovo podporo tako doma kot v gosteh. Z njimi imamo dobro obojestransko komunikacijo. Sestanke na mesečni ravni. Pogovarjamo se z njimi, si izmenjujemo izkušnje. Z naše strani lahko o naših navijačih rečem zgolj vse najboljše. Nikdar ni bila težava glasno navijanje, transparenti, zastave. Težava nastane, ko se zgodi takšna situacija, kot se je v Murski Soboti. Ko pride do takšnega incidenta, kjer je treba povleči jasno črto, mejo med navijanjem in huliganizmom. Mi za zdaj takšnih težav nimamo. Smo v dobri komunikaciji z navijači in tako bo tudi vnaprej, dokler bo ta uprava v Olimpiji," je snovalec kadrovske politike v zmajevem gnezdu začel svoj odgovor na vprašanje o tem, kako vidi dogodke na Fazaneriji, kako komentira kazen Mariboru in kaj bi po njegovem mnenju bilo treba storiti v povezavi z navijači, da do takšnih dogodkov več ne bi nikdar prišlo.


Kako bi se pri Olimpiji odzvali, če bi se njim pripetilo to, kar se je pripetilo Mariboru? "Spet se vračamo na komunikacijo. Resda gre za maso ljudi, ki jih ne moreš individualno nadzorovati, toda moraš biti v odprti komunikaciji z njimi. Prepričan sem, da Olimpijini navijači, ki imajo čisto vsi radi klub, tega ne bi naredili. Ker ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike