tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Vili Resnik Njena.si

Vili Resnik ni nikoli želel postati pevec

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

ro
ro
40 24.01.2024 13:30:46

Po dveh porazih so se Muraši v Turčiji udarili še s poljskimi prvaki, črno-beli so imeli posebnega navijača

alesfevzer.com
Trenutek odločitve se je zgodil v 59. minuti.

Po dveh uvodnih porazih proti Veležu in Kisvardi so nogometaši Mure odigrali še tretjo prijateljsko tekmo na turških tleh. In hkrati najbolj zahtevno v tem pripravljalnem obdobju. Na nasprotni strani so bili aktualni poljski prvaki, črno-beli so se tokrat predstavili v zelo dobri podobi. Rakow s premagali z 1:0 (0:0), edini gol je v 59. minuti dosegel Ben Cottrell. Prekmurcem se je obrestovala agresivnost na polovici tekmeca. Aljaž Antolin je priboril žogo ter na desni strani v ogenj poslal Žigo Kousa, ki je na robu kazenskega prostora opazil nekdanjega upa Arsenala, ta pa se je izkazal s sijajnim strelom s približno 15 metrov, neubranljivo je zadel desni zgornji kot vratarja.

Začetno enajsterico Sobočanov so sestavljali Raduha, Kous, Maruško, Sadriu, Proleta, Ščernjavič, Brkić, Cottrell, Antolin, Jovićević in Maroša. Že v 11. minuti je moral zaradi poškodbe z igrišča Jovićević, ki ga je nadomestil Turudija, po nekaj več kot pol ure igre je Ščernjaviča zamenjal Trontelj, od 69. minute so se dokazovali še Šumenjak, Katić, Dobrovoljc, Pucko, Kurtović, Saitoski, Spasojević in Kasalo.

Zasedba iz Fazanerije je imela tokrat tudi posebnega gosta, nekdanje soigralce je prišel pozdravit in spodbujat Mirlind Daku, ki je z Rubinom prav tako na pripravah na turški rivieri.

daku
NS Mura

Članki iz rubrike