tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

stanislav zore brezje 2023 Necenzurirano

Pridiga nadškofa Zoreta o evtanaziji in ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Vili Resnik Njena.si

Vili Resnik ni nikoli želel postati pevec

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

nu
nu
5 24.01.2024 06:22:40

Kaj so kriminalisti iskali v prostorih Olimpije? Ljubljančani so razkrili vse!

Luka Vovk
Odziv ljubljanske Olimpije.

Medtem, ko se nogometaši Olimpije v idiličnih razmerah v Turliji pripravljajo na nadaljevanje sezone, je v domovini odjeknila novica, da so prostore ljubljanskega kluba obiskali kriminalisti, ki so opravili obširneoperativne aktivnosti, med drugim so na Mestni občini Ljubljana potrdili, da hišne preiskave potekajo tudi na Molu in pri županu Zoranu Jankoviću doma. .


To, da so kriminalisti obiskali tudi prostore ljubljanskega prvoligaša, da so je potrdilo tudi vodstvo Olimpije, a hkrati dodalo, da preiskava ni bila povezana z njimi. Njihov odziv objavljamo v celoti:

"V zvezi z današnjimi medijskimi objavami o tem, da so se kriminalisti v okviru obsežne preiskave gospodarske kriminalitete oglasili na sedežu NK Olimpija, potrjujemo, da so se danes kriminalisti oglasili tudi pri nas, vendar pa NK Olimpija ali z njo povezani subjekti niso na seznamu osumljenih oseb in zoper njo ne poteka v tej zvezi noben predkazenski postopek ali policijska preiskava. Današnji obisk kriminalistov je bil zgolj formalne narave, ker je tožilstvo ocenilo, da je podana možnost, da se na sedežu NK Olimpija nahajajo dokumenti, ki bi lahko pomagali razjasniti sum storitve kaznivega dejanja povsem tretjih oseb, ki niso povezane z NK Olimpija."

Članki iz rubrike