tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

stanislav zore brezje 2023 Necenzurirano

Pridiga nadškofa Zoreta o evtanaziji in ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Vili Resnik Njena.si

Vili Resnik ni nikoli želel postati pevec

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
5 24.01.2024 07:01:04

Ante Šimundža odkrito o dveh nogometaših, ki sta na preizkušnji pri Mariboru

Profimedia
Nogometaši vijoličastih so v ponedeljek odigrali prvo od petih pripravljalnih tekem v Turčiji. Nasprotnik je bil slovaški Trenčin, trenutno petouvrščena ekipa slovaške prve lige. Obračun se je končal brez zadetkov, po tekmi pa je bil Ante Šimundža zadovoljen s prikazanim.

V pogovoru za klubsko spletno stran je mariborski strateg ocenil tudi novince, hkrati pa odgovoril na vprašanje, ali bosta igralca na preizkušnji, Luuk Kluiters in Etienne Beugre, ostala del vijoličaste zasedbe.

»Luuk je mlad igralec, z zadevami v njegovi igri, ki so nam všeč, kar sem že omenil. Ostal bo z nami, dobil bo priložnost tudi na naslednji tekmi proti Lechu. Nato pa bomo s športnim direktorjem ocenili, ali bi pomenil ustrezno rešitev za nas. Prvi vtis je pozitiven,« je nekdanjega nogometaša mlajših selekcij nizozemskega AZ Alkmaarja in francoskega Lilla ocenil trener Maribora. Vijoličastim se je sicer v turškem Beleku, kot smo prvi ekskluzivno napovedali, pridružil tudi 23-letni napadalec iz Slonokoščene obale, izjemno visoki in robustni Etienne Beugre, ki pa proti Trenčinu še ni igral. Bo pa, kot je napovedal Šimundža, dobil na voljo dve tekmi za dokazovanje. Če bo zadovoljil, bodo Štajerci z njim podpisali pogodbo, v nasprotnem primeru se bo vrnil domov. »Dobil bo minute proti Lechu in Šahtarju, potem se bomo odločili, ali bo ostal z nami. Če bo izpolnil pričakovanja in prinesel, kar potrebujemo, bo sklenjen dogovor. V nasprotnem primeru bomo iskali novo rešitev,« je pojasnil Šimundža.

Značke: maribor, šimudža

Članki iz rubrike