Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
27.12.2023 07:19:52
Deli članek:

Velik pretres v Murski Soboti: Kaj se dogaja z Muro? Nepričakovano slovo bo imelo velike posledice ...

Aleš Cipot
Mura : Rogaška

Medtem ko so Vladimir Vermezović in njegovi varovanci na zimskem oddihu, se zdi Fazanerija kot oaza miru, ampak vse kaže, da to še zdaleč ni in da se v zakulisju dogaja marsikaj. Lahko bi govorili celo o tektonskem premiku, ki se bo zgodil. Iz zanesljivih virov namreč prihaja informacija, da Denis Rajbar v prihodnje ne bo več opravljal nalog športnega direktorja, kar najbrž pomeni tudi njegov (vsaj postopni) umik iz lastniške strukture podjetja, ki soupravlja soboškega prvoligaša.

Uradne potrditve sicer še ni, toda izvedeli smo, da se je v Fazaneriji zgodil nadvse pomemben kadrovski premik, ki bo gotovo močno odmeval; iz zanesljivih virov prihaja informacija, da Denis Rajbar v prihodnje ne bo več opravljal nalog športnega direktorja. Za najbolj podrobne opazovalce razmer takšen scenarij morda niti ni preveliko presenečenje, saj ni skrivnost, da dozdajšnji snovalec kadrovske politike in prvi mož kluba nimata (več) ravno enakih pogledov na nadaljnjo vizijo črno-belih. Med njima je v preteklem obdobju prišlo do kar nekaj razhajanj, vse skupaj pa se je začelo z zamenjavo Damirja Čontale in še v večji meri z imenovanjem Dejana Grabića kot njegovega naslednika. Odločitev, da se bo Denis Rajbar umaknil z odgovornega položaja, je bila naposled menda sporazumna.

Kaj to pomeni?
Kdo bo prevzel glavno vlogo pri sestavi igralskega mozaika, za zdaj ostaja negotovo. Bi bil lahko odslej v večji meri izpostavljen Gregor Balažic? V tem trenutku je to zgolj ugibanje, ob tem pa se samo po sebi zastavlja še pomembnejše vprašanje, ali slovo Denis Rajbarja kot športnega direktorja pomeni tudi njegovo slovo od kluba. Bržčas ni treba posebej poudarjati, da ima 22,5-odsotni lastniški delež v zasebni družbi, ki skupaj z društvom NŠ Mura soupravlja soboškega prvoligaša. Ali če smo povsem natančni, ga vodi ...

Iskanje strateškega partnerja
...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

alesfevzer.com