Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.12.2023 17:07:33
Deli članek:

Enega najboljših napadalcev PLT snubi kopica klubov, med njimi tudi Celje, on pa pravi: Po božiču grem ...

ALESFEVZER.COM

Nogometaši Brava so se na predčasni zimski odmor odpravili z nizom treh tekem brez poraza, v katerem so osvojili sedem točk, tako da je bilo v zadnjih 270 minutah jeseni od njih uspešnejše zgolj Celje.

V klubu je zaradi prekinitve prvenstva občutiti nekaj grenkega priokusa, a po drugi strani jim pride kar prav, da si spet napolnijo baterije. Se pa v tem času lahko zgodi tudi kakšna (odmevnejša?) kadrovska sprememba.

Eden tistih, ki so navdušili v dresu Brava, je Matej Poplatnik. Prvi strelec ekipe je z odličnimi igrami dokazal, da je eden najboljših napadalcev v tekmovanju. Na njegov naslove je prišlo že kar nekaj ponudb, čeprav je pred kratkim podaljšal pogodbo s Šiškarji. Med snubci je tudi Ceelje, ki naj bi ga po določenih informacijah celo zavrnil. "Težko komentiram, kaj se dogaja v zvezi s Celjem in prestopnim rokom, ker je klub edini, ki lahko daje informacije o tem. Lahko pa potrdim, da se dogaja marsikaj, tako v slovenski ligi kot v tujini. Vse, kar se dogaja v zvezi s tem, preusmerim na klub, saj sem pod pogodbo," je kolegom iz tiskane izdaje Ekipe povedal 31-letnik.

Na vprašanje, ali bi ga prestop v Celje zanimal, pa odgovoril: "Celje je gotovo zanimiva ekipa, bori se za prvaka in ima zelo dobre možnosti za osvojitev naslova. Slišim, da gre za urejen klub, ki želi igrati v Evropi, in s tega vidika je seveda zanimiv. Drugače pa s Celjem nisem imel konkretnejših pogovorov, da bi lahko povedal kaj več."

Trenutno poplatnik uživa na zasluženem dopustu. Njegovi načrti pa so povezani s Škotsko, kjer je igral pred lansko vrnitvijo v domovino. "Na Škotskem imam kar nekaj prijateljev, veliko stvari me veže na to državo. Po božiču se bom tja odpravil na dopust in si ogledal še kakšno tekmo." Kje bo nadaljeval kariero, pa za zdaj še ni znano.