Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.11.2023 20:49:03
Deli članek:

Uf, kakšne novice iz Olimpije! Odločitev o prihodnosti ljubljencev navijačev iz Stožic je padla!

alesfevzer.com

Pomembna kadrovska novica iz zmajevega gnezda.

Navijači Olimpije so dobili predčasno božično darilo. Pred zadnjo domačo evropsko tekmo leta, četrtkovo z Lillom, so iz pisarn sporočili, da je ljubljenec zeleno-belih privržencev Agustin Doffo podaljšal pogodbo vse do leta 2026.

“Zelo sem vesel, da ostajam v Ljubljani! Hitro in brez obotavljanja sem sprejel to odločitev, saj se tukaj počutim naravnost odlično. Všeč mi je vzdušje v klubu, navijači so izvrstni in nas podpirajo na vsakem koraku. Všeč mi je tudi življenje v tem prekrasnem mestu. Družina je istega mnenja in to je najpomembneje. Pri Olimpiji sem doživel že veliko lepih trenutkov. V najlepšem spominu imam dva. Gre za potrditev naslova na domačem večnem derbiju in kasneje uvrstitev v skupinki del evropskih tekmovanj proti Ludogorcu. Prepričan sem, da bo takšnih dogodkov v prihodnje še več. Skupaj bomo na vseh področjih težili k temu, da dosedanje klubske izkupičke izboljšamo,” je povedal Doffo. Član Olimpije bo vsaj do poletja 2026.

Športni direktor Goran Boromisa dodaja: “Doffo je eden izmed naših ključnih igralcev, ki je sodeloval pri osvajanju dvojne krone in preboju v Evropo. Ima pravi karakter tako na igrišču kot izven njega. Kar smo pred časom napovedovali sedaj tudi izpolnjujemo. Igralcem ponujamo daljše pogodbe in kot prvi jo je podpisal Agustin Doffo. Sam je izrazil željo po tem. S tem nam je uspelo narediti dobro potezo. Ob vseh izkušnjah je takšen igralec namreč pomemben tudi pri razvoju mlajših fantov, zato smo zelo zadovoljni, da ostaja z nami. Vemo, kaj nas čaka v prihodnje na kadrovskem področju. Dogovori in pogajanja že potekajo v različnih smereh, dejstvo pa je, da ambicije kluba ostajajo na najvišji ravni. Olimpija napada dvojno krono, na preostalih dveh evropskih tekmah pa se želimo prikazati v najboljši možni luči.”