sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 24.10.2023 10:49:09

Odločno sporočilo novega trenerja Olimpije: "To ni dobro za klub, še posebej ne za nas! Nogometaši se bodo morali boriti ..."

Martin Metelko
Olimpija se bo v sredo odpravila na Ferske otoke, kjer jih čaka 3. tekma skupinskega dela konferenčne lige. Pomerili se bodo s Klaksvikom.

Nogometaše Olimpije po zmagi nad Domžalami čaka tretja tekma skupinskega dela konferenčne lige, in sicer gostovanje na Ferskih otokih. Zoran Zeljković bo skušal Ljubljančane popeljati do prve zmage v tem tekmovanju po porazih proti Lillu in Slovanu iz Bratislave. Kljub zmagi na zadnji tekmi državnega prvenstva pa ima novi trener nekaj skrbi. "Verjamem, da bomo na Ferske otoke odpotovali dobro pripravljeni in da bomo tam napadli prvo evropsko zmago Olimpije. Pred evropsko preizkušnjo se bomo zopet prešteli. Tekme se vrstijo zelo hitro, časa ni na pretek in videli bomo, kdo bo pred gostovanjem pri Klaksviku nared za igro in kdo ne. Nobenega dvoma ni, da smo lahko z nekaterimi igralci, ki v Domžalah niso igrali, še precej boljši," se je k vprašanju kadrovskih težav še enkrat vrnil strateg zmajev.

V kolikšni meri so spremembe v kadru narekovale poškodbe in koliko je bilo sprejetih odločitev izključno na tehnični ravni? "Kombinacija obojega, določene stvari so bile nujne, druge ne. Fantom sem dejal, da bo igral tisti, ki je boljši. Tisti, ki pokaže več na treningu. Igramo na treh frontah, priložnosti za dokazovanje bo vsekakor dovolj. Veseli me, da so tudi tisti, ki so v igro vstopili s klopi, na igrišču dali vse, kar imajo. Vedo, da bom to stalno zahteval od njih," je jasno sporočilo svojim varovancem poslal Zeljković in se razgovoril tudi o »temni« plati večjih klubskih ustrojev, s kakršnim se spoznava pri Olimpiji: "Fantje niso vedeli, kdo bo igral. Trenutno mi ni všeč, da karkoli se zgodi v klubu, še javnost izve pred menoj. To ni dobro za klub, še posebej ne za nas. Moramo osvajati lovorike, o nas pa v javnost prihajajo informacije še pred samimi tekmami. Nogometaši v prihodnje ne bodo vedeli, kdo igra in kdo ne; morajo se boriti za svoje minute, za to živeti, samo tako lahko napredujemo. Olimpija je velik klub, v takšnih klubih je veliko ljudi, zato je tudi veliko informacij. Sistem je zelo pomemben za takšen klub in ta sistem bi rad popravil," napoveduje trener Olimpije. Izpopolnjevanja sistema se torej namerava lotiti tako na igrišču kot ob njem.

VSE O DOGAJANJU V OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE NA TRAFIKA24.SI.  

Članki iz rubrike