Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.10.2023 10:37:50
Deli članek:

Nogometaš iznakazil svoje dekle: Grozljive podrobnosti in še bolj šokantni prizori! (foto + video)

V javnost so prišle grozljive podrobnosti početja nogometaša Shaquilla McDonalda.

Nekdanji član Birmingham Cityja Shaquille McDonald je letošnjega marca brutalno pretepel svoje dekle, v teh dneh pa se je končalo sojenje, po zaslugi katerega so v javnost prišle grozljive podrobnosti.

Kot je sodniku pojasnila žrtev Amy Beckley, je nogometaša spoznala šest tednov pred grozljivim fizičnim obračunom. Sprva je bil nogometaš angleškega nižjeligaša Mickleoverja ljubem in popoln partner. Kupoval ji je darila in jo pogosto peljal ven, eno noč pa je pokazal svoj pravi obraz. Ker je sumil, da ga vara s sodelavcem, jo je že v taksiju med vračanjem proti domu začel žaliti in gristi po obrazu, doma pa se je na njo spravil tudi fizično.

Zadal ji je več udarcev v obraz in telo, ker se je bala za svoje življenje, pa je izkoristila trenutek nepozornosti McDonalda, skočila iz tretjega nadstropja stavbe in staknila dodatne poškodbe, a vsaj ubežala morebitnim novim močnim udarcem robustnega nogometaša. Pred sodnikom je spregovorila o vseh podrobnostih, nogometaš pa je početje tudi priznal in si prislužil zaporno kazen v višini dveh let in osmih mesecev, a bo lahko na prostost odkorakal že po dobrih sedmih mesecih.

Če se vam posnetek spodaj ne prikaže, potem si ga lahko ogledate tudi na TEJ POVEZAVI.

Galerija