Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
žl
žl
17.10.2023 16:03:09
Deli članek:

Razkrivamo: Kako se je končal sestanek Olimpije in Kopra?! Odzval se je Ivica Guberac, Olimpiji je ...

Martin Metelko

Kot smo na naših straneh poročali v zgodnjih popoldanskih urah, se je športni direktor Kopra Ivica Guberac danes v Ljubljani sestal z vodstvom Olimpije. Glavna oziroma edina tema sestanka je bila višina odškodnine za Zorana Zeljkovića, ki je po velikem preobratu v ponedeljek zvečer privolil v pogoje Olimpije in je svojim trenutnim delodajalcem na Bonifiki dal vedeti, da želi sesti na vroč trenerski stolček zmajev.

Pomemben sestanek v prestolnici je končan. To je za EkipoSN potrdil Ivica Guberac, ki je postregel tudi s prvim odzivom in razkril, kakšen je bil epilog pogajanj z vodstvom ljubljanskega kluba. "Postavil sem zadnje pogoje, Olimpija pa ima zdaj čas do 18. ure, da se odloči. Če bodo v pogoje privolili, Zoran Zeljković odhaja, če ne bodo, so pogajanja zaključena, Zeljković pa ostaja trener Kopra," pravi športni direktor Kopra.

Kot smo poročali, naj bi se prvotno zahtevana odškodnina gibala med 200 in 300 tisoč evri. O 'zadnjem znesku' Guberac ni želel govoriti, kot nam je uspelo izvedeti, pa naj bi končni znesek znašal okrog 150 tisočakov.

Guberac pravi, da zamere do Zorana Zeljkovića zaradi te poteze ne čuti. "Zoranu smo dali veliko, on je dal veliko nam. Če je to njegova želja, smo jo pripravljeni spoštovati in narediti korak nasproti," je povedal snovalec kadrovske politike na Bonifiki.