joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

vila sd levstikova pl1 Reporter.si

»Ukradena« vila za štiri milijone! Razkrivamo ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

tomažič, delovna-akcija Njena.si

Največja prenova doslej: Delovna akcija na pomoč...

lovro kos 24 Ekipa24.si

Slovenski dan v Lahtiju! Po Niki si je vso ...

nu
nu
1 28.09.2023 16:24:35

Je bil Ibričić pretepen sredi Sarajeva!? Med rojstnodnevnim slavjem se je zgodilo to, a dolgoletni član Domžal jasno sporoča ...

Domen Jančič
Iz Bosne in Hercegovine so zjutraj prišle informacije, da je bil Senijad Ibričić pretepen v Sarajevu, kar je dolgoletni član Domžal zanikal.

Senijad Ibričić je letos po šestih letih zapustil Domžale, kjer je pet let navduševal na zelenici, v zadnjem letu pa je prevzel vlogo športnega direktorja. V tej vlogi pa ni bil aktiven dolgo, po začetku sezone je skupaj s trenerjem Simonom Rožmanom in strokovnim štabom odšel v Sarajevo, kjer je postal športni direktor.

38-letnik pa je pred dvema dnevoma v bosanskem glavnem mestu praznoval svoj rojstni dan in v javnost so prišle informacije, da je bil med slavjem pretepen. Sarajevski Avaz je namreč zapisal, da so ob 3.30 zjutraj v restavraciji in tudi pred njo pretepli Ibričića. »Ismir Mirvić, lastnik NK Sarajeva, in Senijad Ibričić, športni direktor kluba, sta bila fizično napadena preteklo noč v sarajevski restavraciji. Ibričić je imel rojstni dan in predpostavljamo lahko, da so tam zaradi tega slavili. Ibričića so tepli tudi na tramvajskih tirnicah pred restavracijo. Neuradno smo izvedeli, da so našli štiri osebe, ki so se verbalno spopadle s tremi drugimi in niso želeli ničesar prijaviti, saj niso bili poškodovani,« so zapisali pri Avazu.

Ibričić pa se je kmalu oglasil in vse skupaj zanikal: »Jaz sploh nisem bil tam v trenutku pretepa. Odšel sem že prej in me nihče ni napadel,« je sporočil nekdanji odlični nogometaš.

Članki iz rubrike