agadez, niger Svet24.si

Se za Evropo zdaj pripravlja »grozljiv scenarij«?

mariana budanova Svet24.si

Kdo je zastrupil ženo šefa ukrajinskih vohunov?

1691237728-dsc0847-01-1691237639154 Necenzurirano

Pirc Musar verjela ukrajinskemu "tihotapcu", ki je...

PERISKOP Sara Flis Reporter.si

Zaradi Janševe naveze z razvpitim županom ...

kranjc Ekipa24.si

Srce parajoča izpoved hokejista Aleša Kranjca, ...

suzana-bajrić, kmetija-2023 Njena.si

Suzana in Žan po Kmetiji: Brez kamer pišeta novo...

luka doncic Ekipa24.si

Navijači so v velikih skrbeh! Dončić ...

nu
nu
1 28.09.2023 16:24:35

Je bil Ibričić pretepen sredi Sarajeva!? Med rojstnodnevnim slavjem se je zgodilo to, a dolgoletni član Domžal jasno sporoča ...

Domen Jančič
Iz Bosne in Hercegovine so zjutraj prišle informacije, da je bil Senijad Ibričić pretepen v Sarajevu, kar je dolgoletni član Domžal zanikal.

Senijad Ibričić je letos po šestih letih zapustil Domžale, kjer je pet let navduševal na zelenici, v zadnjem letu pa je prevzel vlogo športnega direktorja. V tej vlogi pa ni bil aktiven dolgo, po začetku sezone je skupaj s trenerjem Simonom Rožmanom in strokovnim štabom odšel v Sarajevo, kjer je postal športni direktor.

38-letnik pa je pred dvema dnevoma v bosanskem glavnem mestu praznoval svoj rojstni dan in v javnost so prišle informacije, da je bil med slavjem pretepen. Sarajevski Avaz je namreč zapisal, da so ob 3.30 zjutraj v restavraciji in tudi pred njo pretepli Ibričića. »Ismir Mirvić, lastnik NK Sarajeva, in Senijad Ibričić, športni direktor kluba, sta bila fizično napadena preteklo noč v sarajevski restavraciji. Ibričić je imel rojstni dan in predpostavljamo lahko, da so tam zaradi tega slavili. Ibričića so tepli tudi na tramvajskih tirnicah pred restavracijo. Neuradno smo izvedeli, da so našli štiri osebe, ki so se verbalno spopadle s tremi drugimi in niso želeli ničesar prijaviti, saj niso bili poškodovani,« so zapisali pri Avazu.

Ibričić pa se je kmalu oglasil in vse skupaj zanikal: »Jaz sploh nisem bil tam v trenutku pretepa. Odšel sem že prej in me nihče ni napadel,« je sporočil nekdanji odlični nogometaš.

Članki iz rubrike