nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 28.09.2023 13:08:37

Konec velike ere pri Madridu! Je Carlo Ancelotti dokončno odpisal še enega superzvezdnika?!

Luka Modrić se je pri 38 letih iz glavnega motorja madridske ekipe prelevil v rezervista.

Madridski Real je z zmago nad Las Palmasom v sredo znova preskočil velike rivale iz Barcelone, a se je povzpel le na drugo mesto lestvice španskega prvenstva. Na prvem kraljuje senzacija prvega dela sezone katalonska Girona, s katero se bo kraljevi klub udaril v soboto.

Madrid bi imel na svojem računu precej manj točk, če se ne bi izjemno hitro na novo okolje privadil mladi Jude Bellingham, ki je na sedmih tekmah v dresu Reala dosegel že šest zadetkov. Vzpon komaj 20-letnega Angleža je nov pokazatelj menjave generacij v vrstah galaktikov, španski mediji pa zdaj trdijo, da bi lahko iz šampionske ekipe, ki je v zlatem obdobju serijsko osvajala lovorike, kmalu odpadel še en ključen člen.


Luka Modrić se je pri 38 letih iz glavnega motorja madridske ekipe prelevil v rezervista. Mesto v udarni enajsterici si je prislužil na uvodni tekmi lige prvakov proti Union Berlinu, ko je odigral dobro partijo, nato pa mu je Ancelotti zaupal še pomembno vlogo v prvem mestnem derbiju sezone, ko je bil Hrvat eden najslabših posameznikov obračuna z Atleticom.

S to predstavo naj bi pri Realu sprejeli dokončno odločitev; Modrić je preteklost kluba in bo v letošnji sezoni bolj ali manj le še v vlogi stranskega opazovalca. Na to je Ancelotti namignil že v sredo, ko hrvaškega vezista na domači tekmi z Las Palmasom ni poslal niti na ogrevanje. Strateg Reala je to odločitev sicer pripisal utrujenosti, ki naj bi jo čutil izkušeni nogometaš, a je to ob njegovi minutaži izgovor, ki stoji na trhlih tleh.

Španski mediji tako trdijo, da je odhod Modrića vse bolj neizbežen. Ob podpisu pogodbe je Hrvat zatrdil, da si še vedno želi predvsem igrati; če tega v španski prestolnici ne bo našel, bo najbrž težko zavrniti kakšno od nesramno razkošnih ponudb iz Savdske Arabije.

Članki iz rubrike