Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.09.2023 09:14:22
Deli članek:

Ufff, kakšne besede! Športni direktor Olimpije spregovoril o - trenerju Maribora! To je povedal ...

Kakšno je mnenje športnega direktorja Olimpije o trenerju Maribora?

Snovalec kadrovske politike v zmajevem gnezdu, Goran Boromisa, je v pogovoru za Sportklub, govoril tudi o trenerju Maribora Damirju Krznarju. In stopil na stran stratega vijoličastih, z zelo zanimivo obrazložitvijo. 

"Damirja Krznarja poznam že vrsto let. V mojem prvem letu članske kariere sva bila skupaj pri Interju iz Zaprešića. Ko je bil vodja šole Dinama, sem bil eden izmed koordinatorjev. Je velik gospod z veliko znanja, kar je dokazal v Mariboru. Vsak trener bi imel težave, če bi klub prodal tri ali štiri ključne igralce, ki jih nato ne nadomestiš s pravimi zamenjavami," je začel Boromisa in tako hote ali nehote s prstom pokazal na športnega direktorja Maribora Marka Šulerja.

"Ne le Damir, tudi Joao bi verjetno imel enake težave. Tako je težko delati. Vipotnik, Brnić in Tolić so lani Mariboru prinesli štirideset golov. Zdaj je na potezi klub, da sedejo za mizo in najdejo rešitve. V vsakem primeru to niso naše skrbi, Olimpija je dokazala, da je trenutno raven nad Mariborom in da smo zasluženo pred njimi na lestvici," je zaključil Boromisa.