Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.09.2023 08:41:27
Deli članek:

Krznar razkril, zakaj so izgubili boj za Bresta: Bil je resen kandidat, a smo imeli ...

Drago Wernig - TAKA

Za mladega slovenskega reprezentanta iz vrst Aluminija Marka Bresta sta se zanimala tako Olimpija kot Maribor.

Za Mariborčani je precej miren zadnji dan poletnega prestopnega roka. Če se zdi, da je v ostalih klubih v pisarnah vladala norišnica, v Ljudskem vrtu ni bilo tako. Imeli so nekaj možnosti, a niso delali panike in skakali z glavo skozi zid.

Po mnenju trenerja Damirja Krznarja imajo dovolj močno zasedbo, seveda pa nas je zanimalo, kaj se je dogajalo z Markom Brestom. Zgodba je že precej znana, za mladega slovenskega reprezentanta iz vrst Aluminija sta se borila tako Maribor kot Olimpija, na koncu so zmagali Ljubljančani.

"Marko Brest je bil tudi eden od resnih kandidatov. V zadnjem trenutku je prišla situacija, da smo imeli med kandidati zanimivega igralca na enakem položaju. Po mojem mnenju celo kakovostnejšega od Marka. Medtem ko smo se mi osredotočili nanj, je Brest končal v drugem klubu. Tako pač je. Ne moreš vzeti vsega. Ne delamo drame, mislim, da tukaj ne bo nikakršnih težav. Tisto, kar je slabo, je to, da ne moreš narediti nekakšnih reakcij. Dobro pa je to, da je zdaj to to. To je naš kader. Nanj se je treba osredotočiti in s tem kadrom poskušati narediti maksimum," je pred nedeljsko tekmo s Celjem o tej temi povedal trener Maribora.