oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
10 22.08.2023 10:47:29

Legenda Maribora z ostro kritiko nad Marka Šulerja: Kadrovanje je bilo ...

Drago Wernig - TAKA
Nekoč sta skupaj branila barve Maribora.

Legendarni levi bočni branilec Maribora Mitja Viler je včeraj gostoval v oddaji Pod prečko in s svojo izjavo verjetno razjezil mariborske navijače. Pa tudi svojega nekdanjega soigralca Marka Šulerja, zdaj športnega direktorja vijoličastih. Viler, ki je znan kot človek brez dlake na jeziku, je pokomentiral trenutno stanje v Ljudskem vrtu. 

"Pri Mariboru je problem kot pri Muri. Pričakovanja javnosti so takšna, da mora Maribor biti vsako leto na vrhu. Ampak zdi se mi, da sta Olimpija in Celje trenutno stopničko nad Mariborom," je začel Viler. "Predvsem kadrovanje je bilo … Vedel si, da si izgubil tri najboljše igralce lanske sezone. To je, ne vem, 35 golov in 25 asistenc. Imel si dovolj časa, da bi koga že prej pripeljal, saj se je vedelo, da bo Vipotnik odšel. Zdaj je odšel še Brnić, prej še Tolić. To so tri udarne igle v napadu. Jakupović, če zdaj konča sezono, je že naredil čisto dovolj. Rešil dve prvenstveni tekmi, zabil na Malti in v Luksemburgu, on je svoje naredil. Zdaj morajo še drugi. Kolar je poškodovan, Skuka ni slab. Ima hitrost, ampak kot je rekel trener: Z njim moraš iskati globino, igralci Maribora pa tega niso delali," je nadaljeval.

mitja viler
Grega Wernig
In spregovoril tudi o Iličiću: "Jojo ni videti najboljše na terenu, ampak še vedno, ko gre on ven, tako kot proti Rogaški, igralci Maribora niso več vedeli, kaj bi počeli. Ko je bil Jojo v igri, so se naslanjali nanj. Veš, da bo naredil višek. Tudi proti Fenerbahčeju, je prišel v igro, takoj navlekel nase tri igralce in je bil nekdo prost. Zdaj proti Rogaški je šel Iličić ven iz igre in oni se ustavijo. Ne vedo več, komu bi dali žogo, kdo bi žogo zadržal."

Članki iz rubrike