nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 17.08.2023 21:57:36

Drama v Ljudskem vrtu! Navijači Fenerbahčeja med tekmo napadli Viole, tu so podrobnosti! (video)

Drago Wernig - TAKA
V Ljudskem vrtu se je med tekmo odvijala prava drama!

Tekma v Ljudskem vrtu ne bi mogla biti bolj dramatična, a žal ne zaradi rezultata, temveč zaradi dogajanja na tribunah, ki nikakor ne more biti v ponos nogometu. Nogometaši Fenerbahčeja so si že na prvi tekmi priigrali prednost s 3:1, na začetku tekme v Ljudksem vrtu pa je zadel Irfan Kahveci  in skupni izid povečal na 4:1. Arnel Jakupović je imel v prvem polčasu priložnost, da zabije z bele točke, a je bil najboljši strelec Maribora v tej sezoni tokrat neuspešen. 

Tekma je šla relativno mirno naprej, nato pa je v drugem polčasu počilo med navijači obeh ekip. Po naših informacijah naj bi Viole ukradle transparent navijačem Fenerbahčeja, kar je bil očitno dovolj velik razlog za to, da to Turki vdrli v družinski sektor Ljudskega vrta, kjer so bili seveda otroci. Nato pa je prišlo do spopada med obema navijaškima skupinama na vzhodni tribuni, posredovati so morali policisti, varnostniki, specialne enote ... 

Tekma se je prekinila, predstavniki Uefe so določili, da se mora sektor s turškimi navijači izprazniti, če želijo, da se tekma nadaljuje. Turki so naposled upoštevali navodila in po skoraj polurni prekinitvi so se igralci obeh ekip vrnili na igrišče in nadaljevali s tekmo. 

Značke: maribor, fenerbahce

Članki iz rubrike