Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2023 23:06:31
Deli članek:

Timiiii!!! Stadion je eksplodiral, tribune se tresejo, Stožice norijo! Kapetan za zgodovino! (video)

alesfevzer.com

Timi Max Elšnik je odigral fenomenalno tekmo in bil eden glavnih, če ne celo glavni junak Olimpije ob zgodovinski prvi uvrstitvi Ljubljančanov v skupinski del enega od evropskih tekmovanj.

To je pravi kapetan! Ko je najtežje, potem je on tukaj, da potegne voz naprej! Timi Max Elšnik je nocoj dokazal, da je pravi kapetan. Da je pravi vodja. In da je navsezadnje že zdavnaj prerasel slovensko prvo ligo, da si zasluži prestop na tuje! Ne kamorkoli, temveč v eno izmed najboljših petih evropskih lig. Slovenski reprezentant je na nori povratni tekmi med Olimpijo in Ludogorcem, ki so jo zmaji po zares infarktni končnici dobili z 2:1, zabil oba zadetka za zeleno-bele. Elšnik, ki je v polno meril že na prvi tekmi v Razgradu, ki se je končala z 1:1, je bil torej na obeh obračunih z bolgarskim prvakom edini ljubljanski strelec! In ob Matevžu Vidovšku zagotovo prvi junak Ljubljančanov ob zgodovinski prvi uvrstitvi Olimpije v skupinski del enega od evropskih tekmovanj. 

Z uvrstitvijo v tretji krog kvalifikacij za ligo prvakov so si Ljubljančani že zagotovili najmanj skupinski del konferenčne lige, so pa seveda še vedno v igri tudi za 'jackpot', skupinski del lige prvakov! Elšnikova zadetka, oba sta padla po prekinitvah, prvi v 18. minuti po podaji s prostega strela Jorgeja Silve, drugi v 92. minuti po podaji Svita Sešlarja iz kota, si lahko ogledate v priloženih videoposnetkih. Če se vam videoposnetka ne prikažeta, ju lahko vidite TUKAJ in TUKAJ