blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Foto 1 Njena.si

Žena slovenskega pevca zaradi raka umrla stara 33...

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

nu
nu
1 12.07.2023 13:40:51

Noro, kaj so pred tekmama z Birkirkaro Mariborčani naredili Iličiću!? Tega ni pričakoval nihče ...

Drago Wernig - TAKA
To pa je nepričakovano.

Josip Iličić se vse od prihoda v Maribor bori z raznimi poškodbami. Slovenski virtuoz se vsaj za zdaj ni izkazal kot dobra investicija, predvsem zato, ker je bil zelo redko na voljo Damirju Krznarju. Pred tedni je celo Marko Šuler javno okrcal svojega nogometaša, dejal, da se mora Jojo odločiti, ali bo koristen za ekipo ali pa bo breme ekipi. 

Mariborski navijači so upali, da bo Jojo v novi sezoni končno pokazal spet ves svoj razkošen talent, toda še vedno se ubada s poškodbami. Zdelo se je že, da je zdaj spet končno zdrav, kajti zaigral je na zadnjih dveh pripravljalnih tekmah vijoličastih proti Slaven Belupu in Varaždinu, toda Damir Krznar je na tiskovni konferenci pred jutrišnjo tekmo z Birkirkaro razkril, da Iličića ne bo v kadru! Ne na tej tekmi ne na povratni! Še več, čeprav bo Jojo najverjetneje že nared za igro - tako vsaj gre razbrati po Krznarjevih besedah - za povratno tekmo na Malti, ga tam zagotovo ne bo, kajti Maribor ga sploh ni uvrstil na seznam nogometašev, ki bodo kandidirali za nastop v prvem kvalifikacijskem krogu! 



"Josip Iličić je še vedno izven kadra. Glede na to, da je imel izredno željo po tem, da odigra zadnji dve prijateljski tekmi, da počasi začne zbirati minutažo, smo mu to omogočili, toda ob tem je morda šel malce predaleč s to svojo željo. Po Varaždinu je spet občutil določene tegobe in ne bo pripravljen za to prvo tekmo z Birkiraro. Zato ga sploh nismo prijavili za prvi kvalifikacijski krog, kar pomeni, da zagotovo ne bo v kadru niti za povratno tekmo. Ob njem ima tudi Pihler angino, tako da tudi on ne bo v konkurenci. Pa tudi Guerrico," je na novinarski konferenci poudaril Krznar. 

In razkril, da imajo evropski klubi možnost v vsakem kvalifikacijskem krogu prijaviti nov seznam nogometašev, na katere bodo računali, a ta seznam velja za obe tekmi, prvo in povratno. "Za vsak krog se lahko menja seznam, toda seznam velja za vsak krog za obe tekmi, prvo in povratno. To je malce neugodno, ampak dobro," je še dodal Krznar.

Članki iz rubrike