Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.07.2023 11:56:50
Deli članek:

Zakaj je s seznama Olimpije odpadel ta nogometaš?! Čez noč na nujno operacijo, tu je razlog!

alesfevzer.com

Mladi avstrijski reprezentant je prestal operacijo.

Torkov večer prinaša začetek nove sezone za slovenske državne prvake. Nogometaši Olimpije se bodo v prvem krogu kvalifikacij za ligo prvakov pomerili z latvijsko Valmiero. Tekma v Stožicah se bo začela ob 20. uri, povratni obračun sledi naslednjo sredo v Latviji.

Prvaki Latvije so sicer v prednosti, kar se tiče tekmovalne forme, saj prvenstvo v Latviji traja od marca do novembra, a Ljubljančani ostajajo v vlogi favorita. Za zmaji je obdobje intenzivnih priprav, v katerih niso imeli težav s poškodbami. Kot smo poročali že pred dnevi, bo lahko Joao Henriques tako računal na skoraj vse svoje varovance. Izjemo predstavlja le Juan Pascal Estrada; mladega avstrijskega reprezentanta ni bilo na seznamu nogometašev, ki jih je Olimpija prijavila za uvod evropskih kvalifikacij, a za to ni kriva poškodba, kot je kazalo sprva.

Kot smo izvedeli, je moral 21-letni osrednji branilec na nujno operacijo. Razlog? Akutno vnetje slepiča. Estrada zdaj že okreva, a ga še nekaj časa ne bomo videli na nogometnih zelenicah.

alesfevzer.com