Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Ekipa SN / rb
Ekipa SN / rb
05.07.2023 09:24:17
Deli članek:

Vroče dogajanje na ravnici! Je Mura novo moč našla v Avstriji?

Aleš Cipot
Uvodni trening Mure

Nogometaši Mure nadaljujejo priprave na izzive v prihajajoči sezoni.

V petek in soboto bodo odigrali naslednji pripravljalni preizkušnji, medtem pa si v Fazaneriji prizadevajo okrepiti igralsko zasedbo. Skoraj nobenega dvoma ni več, da v njej ne bo Samsindina Oura, nova moč na položaju levega bočnega pa bi bil lahko 21-letni Hrvat, ki je zadnje prvenstvo končal v zdaj že nekdanjem avstrijskem prvoligašu Riedu.

Nove moči Sobočanov so za zdaj Almin Kurtović, Gaber Dobrovoljc in Emir Saitoski, v ognju naj bi imeli še nekaj želez. Ni skrivnost, da na ravnici iščejo novo oziroma dodatno rešitev na položaju levega bočnega branilca in iz zanesljivega vira prihaja namig, da bi jo utegnili najti na avstrijskem prizorišču. Po teh navedbah bi to lahko postal 21-letni Hrvat Roko Jurišić iz Rieda, ki je izpadel iz prvoligaške druščine in pred dnevi v svoje vrste privabil kapetana Aluminija Nika Marinška. V mesto na pol poti med Linzem in Salzburgom se je preselil januarja letos, v drugem delu prvenstva je zbral 14 nastopov. Pogodbo ima sklenjeno do 30. junija 2024, ampak po izpadu v nižji kakovostni razred tekmovanja očitno obstaja različica za predčasno prekinitev sodelovanja. Avstrijski mediji poročajo, da je precejšnja verjetnost, da se bo odpravil novim izzivom naproti. Če jih bo našel v Fazaneriji, naj bi bilo znano v teh dneh.

VSE O MOREBITNEM NOVEM NOGOMETAŠU MURE IN O NOVIH OKREPITVAH SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.