evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

rb
rb
27 24.06.2023 19:41:05

Olimpija na pripravah v Avstriji odigrala prvo tekmo, mreža se je tresla v nadaljevanju

nkolimpija.si
Ljubljančani so vse štiri gole dosegli v drugem polčasu.

Po dveh tednih potenja v domačem okolju so nogometaši Olimpije v petek zapustili Ljubljano in se odpravili v Steinbrunn Neue Siedlung, kjer bodo do 28. junija nadaljevali ritem treningov v pričakovanju nove sezone, ki jo bodo začeli na mednarodnem prizorišču. Po prvi prespani noči v avstrijski bazi pa so že odigrali tudi prvo prijateljsko tekmo. In drugo po začetku priprav. Potem ko so na Kodeljevem v kombinirani zasedbi s 3:2 ugnali Radomlje, je novi trener Joao Henrique pripravljenost svojih novih varovancev preizkušal v dvoboju z ekipo TWL (Team Wiener Linien) Elektra, ki je zadnje prvenstvo v vzhodni skupini tretjeligašev pri severnih sosedih končala na drugem mestu na lestvici.

Razpletlo se je s pričakovano zmajev. Bilo je 4:0, Ljubljančani so mrežo tekmeca načeli šele v drugem polčasu. Načel jo je Mateo Karamatić (54), nakar so se med strelce vpisali še Aldin Jakupović (60), Admir Bristrić (76) in Ivan Posavec (86).

Joao Henrique se je odločil za začetno enajsterico Pintol, Jakupović, Nukić, Gavrić, Motika, Fadida, Raul, Krefl, Lasickas, Karamatić in Ristić, v nadaljevanju so bili na zelenici Mauricio, Sualehe, Ahmet, Ratnik, Janković, Doffo, Elšnik, Posavec, Rui Pedro, Sešlar, Bristrić in N. Motika. Zaradi poškodbe je odsoten Estrada, v torek se bo Olimpija pomerila s Slovanom iz Bratislave.

Članki iz rubrike