evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

STA
STA
0 24.06.2023 15:27:02

Znan nogometni priimek v Domžalah

nkdomzale.si
Domžalčani so okrepili konkurenco na mestu vratarja. Z znanim nogometnim priimkom. Pogodbo so podpisali z 20-letnim Dennyjem Tiganjem, potem ko je ta uspešno prestal preizkusno obdobje.

"Vesel sem, da se je klub odločil zame! Vse se je zgodilo praktično čez noč. Pred tednom dni sem prejel klic, da se moram ekipi pridružiti na treningu in po sedmih dneh dokazovanja mi je uspelo prepričati stroko. Prvo ligo že dalj časa podrobneje spremljam. Domžale imajo mlado in perspektivno ekipo, kar je v mojem primeru dobrodošlo," je za spletno stran kluba dejal Tiganj.
Denny Tiganj, ki se je z nogometom začel ukvarjati po zaslugi očeta Senada, nekdanjega napadalca številnih slovenskih moštev in tudi reprezentance Slovenije, je debitantski nastop v Prvi ligi Telemach že dočakal v dresu Kopra. To se je zgodilo v sezoni 2021/22. Pred prihodom v kadetsko ekipo Kopra je 192 centimetrov visoki vratar nogometno šolanje opravil pri Jesenicah in Bravu. Nazadnje je bil pri ljubljanski Svobodi.


"Denny je uspešno prestal nekajdnevni preizkus. Trener vratarjev Bojan Jorgačević je prikazano ocenil s pozitivno oceno in prižgal zeleno luč. S tem prihodom smo zapolnili vrzel ob odhodu Ajdina Mulalića. Za mesto med vratnicama bo tako konkuriral Gašperju Tratniku in Benjaminu Matičiču, ki jima popolnoma zaupamo. V pričakovanju Evrope večjih kadrovskih sprememb ne gre pričakovati, saj smo s trenutno podobo moštva zelo zadovoljni," pa je povedal športni direktor Senijad Ibričić.
Domžalčani so v poletnem prestopnem roku sicer pripeljali še napadalca Maria Krstovskega, Jana Đapa, Vida Štefanca, Edina Julardžijo, Danijela Šturma, Lukasa Hempta in Belmina Bobarića.

Značke: nogomet, dp, prestop

Članki iz rubrike