Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
2 15.06.2023 09:55:25

Preobrat v hudi prometni nesreči Matka: Najprej je bil ovaden član Celja, zdaj pa se je zgodilo tole!

Prometna nesreča, v kateri je bil udeležen Aljoša Matko
splet
Policisti so najprej ovadili takratnega nogometaša Maribora, zdaj pa je na zatožno klop sedel drugi voznik.

10. aprila 2021 je na regionalni cesti Črnomelj - Metlika prišlo do hude prometne nesreče. Eden od dveh avtomobilov, ki sta bila udeležena v nesrečo, je zaradi neprilagojene hitrosti zletel s ceste in pristal na strehi, voznik tega pa je bil takratni zvezdnik Maribora Aljoša Matko. Poleg Matka je lažje poškodbe dobil sovoznik, potnika na zadnjih sedežih pa sta bila hudo poškodovana.

"Po prvih ugotovitvah z ogleda in zbranih obvestilih policistov je 21-letni voznik avtomobila znamke BMW vozil iz smeri Črnomlja proti Metliki. Zaradi neprilagojene hitrosti je v ovinku izgubil oblast nad vozilom in trčil v prednji del audija, ki ga je vozil 23-letnik. Voznik beemveja je zapeljal s ceste in trčil še v travnati nasip, od tam pa je vozilo odbilo, tako da je pristalo na strehi okoli 170 metrov od kraja trčenja," so nesrečo opisali na PU Novo mesto.



Policija je Matka takrat ovadila, zdaj pa je prišlo do preobrata, saj je v sredo na zatožno klop sedel voznik drugega avtomobila. Tožilstvo je kazensko ovadbo zoper Matka zavrglo, Luko Martina Slobodnika pa zdaj bremeni obtožnica povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in kaznivega dejanja zapustitve poškodovanca brez pomoči.

Voznika audija naj bi bil torej tisti, ki je povzročil prometno nesrečo. Ko ga je BMW prehitel pravilno po levi strani, je pospešil in mu tako skušal preprečiti prehitevanje, pri tem pa je prišlo do trka, po katerem je BMW zletel s ceste in se večkrat prevrnil.

Značke: matko, celje, črnomelj

Članki iz rubrike