stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 02.06.2023 11:08:59

Konec je! Olimpija se je uradno poslovila od treh nogometašev! Šampionsko ekipo zapuščajo ...

alesfevzer.com
Olimpijo zapuščajo Aldair, Goran Milović in Dino Špehar.

Nogometaši Olimpije v teh dneh še uživajo na zasluženem dopustu, na treninge pa se bodo vrnili 12. junija, ko se bodo začele priprave pod taktirko novega trenerja Joaa Henriquesa. Že na prvih treningih pa bi utegnila sestava ljubljanske ekipe izgledati precej drugače od tiste, ki se je v zaključku minule sezone veselila dvojne krone.

V zmajevem gnezdu so poleg naslednika Alberta Riere že predstavili prvega novinca poletnega prestopnega roka Ahmeta Muhamedbegovića, že v začetku leta so si Ljubljančani zagotovili tudi prihod prvega strelca hrvaške druge lige Raula Florucza. Še več okrepitev naj bi pri Olimpiji predstavili že kmalu, danes pa so iz Stožic tudi uradno potrdili odhod treh nogometašev, ki se jim iztekajo pogodbe.

Po Đorđeju Crnomarkoviću klub v skladu z napovedmi zapuščajo Aldair, Goran Milović in Dino Špehar.

"34-letni Milović je dres Zmajev v dveh obdobjih oblekel na skupno 44 dvobojih v vseh tekmovanjih. Visokorasli osrednji branilec je ob tem dosegel tudi štiri gole. Aldair je v Olimpijo prestopil iz Tabor Sežane, v dveh sezonah pa je za Zmaje zaigral na 74 tekmah. 31-letni hitronogi napadalec je v mrežo tekmecev pospravil devet žog, med podajalce se je vpisal šestkrat. Špehar je v prestolnici zbral 16 nastopov, vmes odšel na posojo v Aluminij, po zaslugi številnih težav s poškodbami pa 29-letniku v dresu Olimpije ni uspelo pustiti večjega pečata," so zapisali na uradni strani kluba in se trojici zahvalili za njihove predstave v zeleno-belem.

Članki iz rubrike