Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
21 01.06.2023 16:00:23

Največji angleški zvezdnik šokiral! Ali zapušča nogomet in kot Primož Roglič vstopa v drug šport?

Profimedia
Veliki zvezdnik Tottenhama in angleške reprezentance Harry Kane je močno prestrašil svoje navijače.

Kane je pri 29-ih v najboljših letih. Na njegovi mizi so donosne ponudbe največjih nogometnih klubov na svetu - Bayerna, madridskega Reala, Manchestra Uniteda. S Tottenhamom ima veljavno pogodbo do naslednjega poletja, njegovi delodajalci pa bi ga iz rok za 115 milijonov evrov spustili že po tej sezoni.

Morda pa Kane ne bo zamenjal klub, ampak celo - šport!?! Da bi se kot, denimo, Gareth Bale, preusmeril k svoji večji ljubezni, kot je nogomet. Valižan se je že med nogometno kariero zapisal golfu, Kane pa odkrito priznava, da ga vleče k ameriškemu nogometu.



Angleški kapetan je bil že večkrat gledalec na tekmah lige NFL, tudi na najbolj znameniti - na Superbowlu, obenem je velik navijač Toma Bradyja. Kane ne skriva, da bi se v prihodnosti rad preizkusil v tem športu. "Liga NFL je nekaj, kar želim poskusiti. Seveda, se zavedam, da je ta šport zelo naporen. Potrebno bo precej trenirati in naporno garati. Ampak, to je res nekaj, kar si želim delati v prihodnje. Ligo NFL spremljam že več kot deset let in zelo mi je všeč. Rad bi se preizkusil v njej."

Kane je že leta 2019 v intervjuju za ESPN razlagal, kako je pripravljen za vstop v ligo NFL. Takrat je izjavil: "Če igraš v premier ligi in na svetovnem prvenstvu, potem pa nastopiš še v ligi NFL ... Ali bi postal eden najboljših športnikov v zgodovini?"

Članki iz rubrike