Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 23.05.2023 13:28:57

Opa! Olimpija skoraj podvojila ponudbo za želenega igralca, ki se je brusil tudi v Liverpoolu! Kot kaže imajo denar, da ...

Po kaotičnih dneh pri Olimpiji, ki je v tej sezoni osvojila dvojno krono, pod novim trenerjem nadaljujejo s sestavljanjem ekipe.

In kot kaže si Olimpija od vseh najbolj želi sedanjega vezista Sarajeva Dala Varešanovića. Sarajevo je dobilo uradno ponudbo Olimpije za odkup 21-letnega Varešanovića, a se je v igro vpletel nemški Bochum. Prva ponudba Olimpije za Varešanovića je bila po pisanju medijev iz BiH 250.000 evrov, a so vodilni pri Sarajevu to zavrnili. Neuradno naj bi slovenski prvak dvignil ponudbo in je pripravljen odšteti lepih 400.000 evrov za mladega reprezentanta BiH. Poleg tega so iz pisarn Olimpije v Sarajevo poslali še dodatek k pogodbi, ki bi Sarajevu prinesel še 20 odstotkov od naslednjega prestopa Varešanovića.  Plača mladeniča v Olimpiji naj bi bila okoli 8000 evrov.  

No, za Dala pa naj bi se ogreli tudi pri nemškem Bochumu, ki se bori za obstanek v bundesligi. 

Kot kaže so to zadnji dnevi Varešanovića na Koševu, vprašanje je samo, za kakšno ceno so ga pri Sarajevu pripravljeni pustiti, saj jih pogodba veže do konca sezone 2024/25.  
Varešanović je otrok Sarajeva, ki je že leta 2013 odšel v Dinamo, tri leta kasneje pa se je vrnil v ekipo U-17 Sarajeva, kjer je ostal leto dni. Potem je odšel v Liverpool in bil v selekcijah od U-18 do U-23, leta 2020 pa se je vrnila na Koševo. 

Značke: olimpija, sarajevo

Članki iz rubrike