sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
19 23.05.2023 06:12:57

Konec je! Eden najboljših in legendarnih nogometašev zapušča Maribor, in ni edini ...

Grega Wernig
Pri Mariboru so napovedali čistko nogometašev, znani sta dve imeni, ki zagotovo odhajata.

Po zadnji tekmi Maribora je trener Damir Krznar napovedal, da se bo pogovoril z nogometaši, ki v naslednji sezoni naj ne bi bili več člani šestnajstkratnih slovenskih državnih prvakov, so se pogovori v nedeljo tudi uradno začeli. "Fantom smo v garderobi odkrito rekli, da to, kar smo naredili v tej sezoni, ne zadovoljuje kriterijev Maribora. Da je treba vložiti veliko več na vseh ravneh. Da je situacija takšna, da smo z nekaterimi od njih zadovoljni, z drugimi nismo. Tisto, kar je najpomembnejše, je to, da je več tistih, s katerimi nismo zadovoljni, kot tistih, s katerimi smo. Seveda ne moreš zamenjati 15 igralcev, moramo se obnašati odgovorno do financ, obstoja kluba. Toda zelo veliko bomo morali delati, spremeniti bomo morali DNK te ekipe. Kolikor vem, bodo v naslednjih dneh potekali pogovori z nekaterimi, ki se jim iztečejo pogodbe, in z nekaterimi, ki še imajo veljavne pogodbe, vendar bomo pri njih iskali nekakšne drugačne rešitve, kot so posoje ali prekinitve pogodb," je povedal Krznar.

krznar kronaveter maribor af

Zdaj je jasno, da se bosta od mariborskega dresa poslovila Rok Sirk in Rok Kronaveter, čeprav je Krznar sploh za izkušenega Krono še spomladi dejal, da si ga želi zadržati, medtem ko Sirk že nekaj časa ni bil v prvem planu, večkrat se je znašel celo na tribuni.

O TEM, KDO VSE JE ŠE NA SEZNAMU NOGOMETAŠEV, KI BODO SKORAJ ZAGOTOVO ZAPUSTILI MARIBOR, SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Značke: kronaveter, sirk

Članki iz rubrike