škof, Trst, Enrico Trevisi Svet24.si

Papež Frančišek prihaja na obisk v Trst, ...

nadiža Svet24.si

Karmična prognoza za julij: test partnerskih ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v ...

jansa morawiecki orban fb Reporter.si

Orban in njegov vazal Janša z dolgim nosom domov ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
1 21.04.2023 10:44:54

Etien Velikonja 'odrezan' od ekipe?! Oglasil se je kapetan Gorice: "To so odločitve ljudi, ki ..."

Jurij Kodrun/M24.si
Gorica je izgubila štirikrat zapored in se znašla v zelo neugodnem položaju.

Štirikratni prvaki na lestvici zasedajo deveto mesto, po točkah pa so jih ujeli zadnji Sežanci. Do konca sezone je ostalo pet korgov in ker Bravo in Radomlje na sedmem in osmem mestu bežita že za osem točk, bosta bržkone primorska tekmeca med sabo odločila, kdo bo neposredno izpadel v drugo ligo.


V Gorici so se po štirih zaporednih porazih odločili zamenjati trenerja, Edouarda Reyo je nasledil Agron Šalja. Navijači pa se sprašujejo, kaj je s kapetanom Etienom Velikonjo. Prejšnji trener Edouardo Reya je dejal, da je pri njegovih letih bolje, da v igro vstopi v drugem polčasu, ko so tekmeci že malce utrujeni. No, najboljši strelec modro-belih v tej sezoni je po minutaži šele dvanajsti igralec Gorice, na zadnjih dveh tekmah pa ni igral niti minute. Na prejšnji tekmi s Koprom ga celo sploh ni bilo v kadru.

Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so se pogovarjali s 34-letnim napadalcem, ki je v zvezi s svojim neigranjem povedal: "To so odločitve ljudi, ki skrbijo za to. Tako kot vedno na igrišču še naprej poskušam dati vse od sebe, v slačilnici pa pomagati soigralcem. To se ne spreminja ne glede na to, ali igram, sem na klopi ali na tribuni. To bom vedno počel; prvič, ker sem tak, kot sem, drugič, ker je Gorica moj klub in mi ni vseeno. Vedno bom opravljal nalogo, ki jo bom imel, kakršnakoli že ta bo."

Članki iz rubrike