Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

slovenija 2 Ekipa24.si

Sijajno! Prizor zažgal splet, reakcija Slovencev ...

jože-mastnak Njena.si

Prihaja Ljubezen na vasi, kjer bo kraljeval Jože ...

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
10 21.04.2023 10:09:22

Noro razkritje: Ronaldo mu je ponudil Porscheja za telefonsko številko te znane pevke, kar je sledilo ...

Profimedia
Ženske so več kot očitno šibka točka Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo je imel ljubezensko razmerje s številnimi ženskami, le nekaj pa je takšnih, za katere je bilo to tudi javno znano.

Ena takšnih je pevka Dannii Minogue, s katero je bil nekaj časa v razmerju še takrat, ko je nosil dres Manchester Uniteda, zapletel pa se je tudi s pevko nekdanje glasbene skupine Pussycat Dolls Kimberly Wyatt.


To je javnosti zdaj razkril nekdanji fizioterapevt Manchester Uniteda Rod Thornley, ki pa je ob tem povedal zelo zanimivo zgodbo.

Ko je Ronaldo sestro bolj slavne Kylie Minogue zagledal na televiziji, je bil ravno na masažni mizi. Thornleyja je vprašal, kdo je to, ta pa mu je pojasnil, da je pevka Dannii. "Imaš njeno številko?" ga je takoj vprašal Portugalec, Britanec mu jo je seveda priskrbel, je za to potreboval nekaj dni. Ronaldo in pevka sta se nekajkrat dobila, to pa je bilo tudi vse.

Minilo je nekaj dni, ko se je zgodil podoben scenarij. Ronaldo je bil ravno na masažni mizi, na televiziji se je pojavila pevka nekdanje glasbene skupine Pussycat Dolls. Kimberly mu je takoj padla v oči, Ronaldo pa je sodelavca pri Unitedu spet prosil za številko. "Kaj imam jaz od tega? Stalno ti dajem številke deklet, jaz pa nimam nič od tega," je del pogovora razkril nekdanji fizioterapevt Uniteda in nadaljeval: "Vprašal me je, ali mi je všeč njegov avto. Imel je Porscheja kabrioleta in mi ga ponudil za 30 tisoč funtov, kar je bila takrat polovica vrednosti avtomobila. Potreboval sem kakšnih 10 minut, da sem mu priskrbel to številko, on pa mi je pred odhodom v Madrid prodal avtomobil. Plačal sem 30 tisoč, naslednji dan sem ga prodal za 50 tisoč funtov."

Članki iz rubrike