benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 19.04.2023 10:45:37

Bo Muro pred naslednjo prvenstveno tekmo doletel še en udarec? Prekmurci trepetajo za ...

Aleš Cipot
Nogometaši Mure so se v dvoboju z Radomljani mučili najprej sami s seboj, nato še s tekmeci.

Opazno je, da ekipi še kako primanjkuje samozavesti. Prevzemanje odgovornosti na igrišču se zdi misija nemogoče. Vse skupaj se s slabimi rezultati kakopak zgolj stopnjuje. Skoraj neverjeten je podatek, da so črno-beli na zadnjih 20 tekmah, vključene so tudi prijateljske, zmagali le trikrat. V bojih za točke so premagali Maribor in Olimpijo, v pripravljalnem dvoboju so bili boljši od zasedbe iz Slovenske Bistrice, ki je ena od dveh drugoligaških v polfinalu pokalnega tekmovanja.

Dejan Grabić je bil po zadnjem skromnem remiju zelo oster. Poslal je jasno sporočilo slačilnici in navijačem, ki zdaj nestrpno pričakujejo, kakšen bo odziv varovancev 42-letnega strokovnjaka. Z vsaj delnim odgovorom bo postreglo sobotno gostovanje v Sežani. To je v specifičnih razmerah vedno zahtevno, tokrat v še toliko večji meri. Eni in drugi nujno potrebujejo točke; Kraševci v boju za prvoligaško preživetje, muraši za ohranitev upanja, da se bodo lahko tudi v prihodnji sezoni postavili na ogled na mednarodnem prizorišču.

Povrhu bo zasedba iz Fazanerije morda zaigrala brez najboljšega strelca. Nastop Mirlinda Dakuja, ki je moral ob koncu zaradi močnega udarca v predel kolka predčasno z igrišča, je vprašljiv, včeraj kosovski napadalec s soigralci ni treniral. Kakopak bosta odsotna tudi poškodovana Dardan Shabanhaxhaj in Klemen Pucko, za Prekmurce pa je obetavno spoznanje, da se po odsluženi kazni zaradi rumenih kartonov v kader vrača kapetan Žiga Kous. 

Značke: mirlind-daku, mura

Članki iz rubrike