oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
1 19.04.2023 08:45:55

Ni dobro ... Slabe novice iz Ljudskega vrta, stanje Sikoška se je močno poslabšalo!

Grega Wernig
Kaj se dogaja z nadvse pomembnim članom Maribora?

Še pred kratkim se je zdelo, da v Ljudskem vrtu ob vratarskem obstaja le še en položaj, ki je več kot odlično zaseden in kjer Maribor zagotovo ne potrebuje nikakršne okrepitve. To je bil položaj levega bočnega branilca, kjer so vijoličasti imeli na videz sanjsko zasedbo. A v zadnjih mesecih so se stvari zelo spremenile. Marko Šuler ima kar na lepem velike skrbi, kaj storiti v poletnem prestopnem roku. Še posebej, ker se je zdravstveno stanje Gregorja Sikoška dodobra zapletlo.

Kot razkrivajo kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN, je zadnje dni preživel v bolnišnici, kjer se je v njegovem telesu pojavila bakterija, zaradi katere se je znašel v velikih težavah. Zdravniki nikakor niso uspeli znižati njegove telesne temperature, po naših informacijah je bila njegova krvna slika zelo slaba. Medicinska služba je sicer ugotovila, da je Sikoška napadla bakterija, vendar je nikakor niso uspeli najti in odstraniti. Ker niso več vedeli, kaj storiti, so se odločili za korak, ki bo Sikoškovo okrevanje še precej podaljšal. Levemu bočnemu branilcu so odprli koleno in mu odstranili vez, ki so mu jo pred tem namestili. Sumili so namreč, da naj bi bilo žarišče bakterije ravno tam.


V tem trenutku je torej Gregor Sikošek brez vezi. In tako bo ostalo še nekaj časa. Zdaj morajo namreč zdravniki počakati, da splahne oteklina, ki je nastala, potem pa bodo Sikoška operirali še enkrat in mu znova vstavili novo križno vez. Potem bo 29-letnik vnovič začel rehabilitacijo.

Najbolj pesimistični napovedovalci govorijo celo o tem, da je njegova profesionalna kariera ogrožena, najbolj optimistični pa upajo, da se bo vrnil vsaj za nekaj tekem v drugem delu sezone.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: maribor, sikošek

Članki iz rubrike