blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Nikolina in Severina BestFM

Nikolina in Severina - spor, ki traja in traja …

koln nogomet siddharta euro 24 mm Ekipa24.si

Kakšna norišnica! Nepozabni prizori s koncerta ...

nu
nu
7 12.04.2023 08:31:47

Angleži dobili veliko konkurenco! Vidovška si ne želijo zgolj na Otoku, ampak tudi italijanski velikan!

alesfevzer.com
Angleška elita je očitno dobila resno konkurenco; Matevža Vidovška pozorno spremlja tudi torinski velikan.

Nov spodrsljaj Olimpije na gostovanju pri sosedih v Spodnji Šiški v luči boja za naslov ne spreminja skoraj ničesar. Olimpija ima pred zadnjimi šestimi krogi na vrhu lestvice še vedno velikansko prednost 12 točk, zato zaradi poraza proti Bravu v zmajevem gnezdu (še) ne prižigajo alarmov, bi jih pa zagotovo prižgala resnejša poškodba Matevža Vidovška. Vratar Olimpije je gostovanje na Žaku zaključil predčasno, potem ko jo je v zaključku tekme grdo skupil po skoku z Gašperjem Trdinom. Vidovšek je izgubil ravnotežje in z velike višine nevarno padel na zelenico, nato pa z glavo močno udaril ob tla. Čeprav je želel tekmo vsaj z roba igrišča na vsak način spremljati do konca, je bilo jasno, da bodo potrebni dodatni zdravniški pregledi; reševalno vozilo ga je takoj po končani tekmi odpeljalo v ljubljanski UKC.


Medtem se ime Olimpijinega vratarja vse pogosteje omenja v številnih tujih medijih. Kot so na straneh tiskane izdaje Ekipe SN kolegi že poročali, je Vidovšek vzbudil zanimanje angleške elite. Športni direktor premierligaškega kluba se bo z Goranom Boromiso predvidoma sestal ravno po prihajajočem večnem derbiju, Angleži pa bi se v boju za novo vzhajajočo vratarsko zvezdo slovenskega nogometa kmalu lahko soočili z zelo resno konkurenco.

Po poročanju uglednega italijanskega športnega časnika La Gazzetta dello Sport se je namreč vratar Olimpije zdaj znašel tudi na ožjem seznamu želja torinskega velikana Juventusa! Stara dama na trgu išče morebitne rešitve v primeru odhoda Wojciecha Szczesnyja; Poljaku se sicer pogodba v Torinu izteče šele ob koncu sezone 2023/24, a je med najbolje plačanimi nogometaši pri Juventusu. Zaradi situacije v klubu bi se lahko Italijani odločili, da za Szczesnyja v naslednjem prestopnem roku še iztržijo odškodnino, hkrati pa njegovo mesto zapolnijo s finančno ugodnejšim vratarjem.

Članki iz rubrike