pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
1 12.03.2023 09:10:56

Krznar kljub 'kiksu' na domačem igrišču vseeno zadovoljen?! Te besede trenerja Maribora odmevajo!

Grega Wernig
Nogometaši Maribora so na domači tekmi s Taborom iz Sežane remizirali (1:1).

Da bo Maribor težko ujel vodilno Olimpijo, je bilo jasno že pred začetkom spomladanskega dela. Nekaj več upanja so imeli vijoličasti po zmagi na večnem derbiju, po dveh remijih pa je razlika spet velika. 

Navijači niso bili zadovoljni z remijem na domači tekmi s Taborom, drugače pa je tekmo videl trener Damir Krznar. "V takšni tekmi in po prikazanem običajno pride zmaga. Tokrat se to ni zgodilo, kar pa ne zmanjšuje občutka, da moram čestitati ekipi na volji, želji, prizadevnosti, celotni izvedbi. Manjkata točki, to je težava. Maribor, razumljivo, ne more biti zadovoljen s točko proti Taboru na domačem igrišču. Lahko pa smo zadovoljni z igro. Tabor ostaja edina ekipa, ki je v spomladanskem delu še neporažena, kar ni naključje," je povedal trener vijoličastih. 

Kljub temu, da je bil z igro in željo zadovoljen, pa je razkril, zakaj se njegovim varovancem tokrat ni izšlo za zmago: "V prvem polčasu smo imeli dober nadzor igre, a smo bili predaleč od vrat. Manjkali so konkretnejši prihodi do zaključkov. Priprava napada je bila na zadovoljivi ravni, potrpežljivost, načrt igre tudi, a smo bili preprosto predaleč. Uspeli smo premakniti nekoliko bližje v nadaljevanju tekme. Ko se je Tabor branil še nižje, smo uspeli priti do priložnosti. Iz našega pritiska smo šli v zaostanek, nato ni bilo lahko nadaljevati. Pomembno je, da smo ostali vztrajni, sledili načrtu in si priigrali številne priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene."

Značke: damir-krznar, maribor

Članki iz rubrike