franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 11.03.2023 20:57:54

Haaland z enajstmetrovke zagotovil zmago Cityja

Profimedia
Nogometaši Manchester Cityja so v 27. krogu angleške nogometne lige uspešno prestali gostovanje v Londonu pri Crystal Palaceu. Čeprav so se dolgo časa mučili, so v 78. minuti vendarle prišli do zadetka. Potem ko so domači v kazenskem prostoru nepravilno zaustavili Ilkaya Gündogana, je enajstmetrovko uspešno izvedel Erling Haaland.

City se je tako Arsenalu spet približal na dve točki zaostanka, vodilno ekipo pa v 27. krogu še čaka obračun, v nedeljo bo gostovala pri mestnem tekmecu Fulhamu.

Nogometaši Liverpoola v boju za uvrstitev v ligo prvakov niso potrdili visoke zmage iz prejšnjega kroga, ko so kar s 7:0 ugnali Manchester United. Proti do tega kroga zadnjeuvrščenemu Bournemouthu so morali igrati na drugačen način, pri tem pa niso bili uspešni. Izgubili so z 0:1, pokopal jih je gol Philipa Billinga v 28. minuti.

Spodrsljaj Liverpoola je izkoristil Tottenham, ki si je z zmago 3:1 proti Nottingham Forestu na četrtem mestu spet priigral nekoliko večjo prednost. Dva gola za Tottenham je dosegel Harry Kane, gosti so po zaostanku 0:3 v zaključku le znižali zaostanek.



Uspešen nastop v ligi prvakov proti Borussii Dortmund je nogometašem Chelseaja očitno dal nekaj vetra v hrbet. Po seriji neprepričljivih prvenstvenih nastopov so vendarle prišli do zmage, v gosteh so s 3:1 ugnali Leicester. Gole za Londončane so prispevali Ben Chilwell, Kai Havertz in Mateo Kovačič.

Pomembno zmago v boju za obstanek so vknjižili nogometaši Evertona, z 1:0 so bili boljši od Brentforda. Gol so dosegli že v prvi minuti, strelec je bil Dwight McNeil.

Leeds in Brighton sta se razšla z neodločenim izidom 2:2.

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike