900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
8 03.03.2023 17:10:45

Kaj bo rekla žena?! Novi trener Brava razkril podrobnost iz zasebnega življenja: Soproga se je zjutraj...

NK Bravo
Pri Bravu so po šestih letih zamenjali trenerja.

Pri tem so odgovorni v klubu upoštevali željo Dejana Grabića, ki je želel predčasno prekiniti sodelovanje, saj je dobil ponudbo Mure. Ta je bila zanj očitno preveč mamljiva, da bi jo kar tako izpustil iz rok. Temu primerno so morali v šišenskem klubu najti njegovo zamenjavo.


To sploh ni bilo težko, saj so bili na to dobro pripravljeni. Na izpraznjeno mesto je sedel Grabićev dozdajšnji pomočnik in vodja mladinskega pogona Aleš Arnol. Slednji je v trenerski karieri že sodeloval z nekaj uveljavljenimi trenerskimi imeni, tako je bil v mlajših reprezentančnih selekcijah pomočnik Agrona Šalje, delal je še z Dušanom Kosićem in Milošem Kostićem. Zdaj pa bo prvič samostjono vodil prvoligaško moštvo.

Pred novo izkušnjo v karieri pa je navdušil z izjavo, s katero je pokazal, da ima očitno dober smisel za humor. "Priznam, ni bilo tako kot prejšnje dneve. Že soproga se je zjutraj pošalila, da se je zbuditi ob glavnem trenerju povsem drugače, da je to čisto drug občutek. Veliko več slik se mi je čez dan zavrtelo v mislih, odgovornost je večja, kot doslej. Moram pa povedati, da sem se na prvem treningu počutil odlično," je v pogovoru za Navijaško cono povedal 38-letni strokovnjak, ki bo na novem delovnem mestu debitiral v nedeljo, ko bodo Šiškarji v Sežani igrali s Taborom.

Članki iz rubrike