Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 03.03.2023 11:37:33

Seksala sem z Ronaldom! Razkritje portugalske lepotice močno odmeva, podrobnosti pa ...

Cristiano Ronaldo naj bi jo sam povabil v svojo hotelsko sobo.

Slavni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo se je spet znašel na tapeti. Tokrat zaradi afere, ki naj bi se zgodila med reprezentančnim premorom, javno pa naj bi spregovorila vroča Portugalka, ki je skočila z njim v posteljo.

Maria Georgi je Portugalka, ki je na družabnih omrežjih zaslovela predvsem po zaslugi vročih in precej razgaljenih fotografij, zdaj pa je razkrila, kaj se ji je zgodilo skoraj pred natanko letom dni.


Po tekmi Portugalske in Turčije v Portu so Portugalci spali v hotelu blizu stadiona Estádio do Dragão, tam pa jih je obiskala tudi omenjena Portugalka. Slednja si je želela fotografije z najbolj slavnim članom portugalske izbrane vrste in jo tudi dobila, tega, kar je pa sledilo, pa ni pričakovala niti v najbolj norih sanjah.

Ronaldo jo je povabil v sobo, sprva je mislila, da zgolj na obisk. "Ko sem prebrala sporočilo, sem mislila, da se bova samo pogovarjala in se bolje spoznala. Pričakovala sem, da bom dobila še kakšno fotografijo, nisem si pa mislila, da bova seksala. Ampak ravno to se je zgodilo. Pristala sem, ampak imam občutek, da sem podlegla njegovi slavi in moči," je razkrila Portugalka in pristavila, da se je to zgodilo v hotelski sobi s številko 312.

Od Ronalda ne zahteva ničesar, ne bo ga niti tožila, si je pa želela olajšati dušo, ne nazadnje jo je zaradi te afere zapustil mož.

Značke: ronaldo, hotel

Članki iz rubrike