profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Nika Zorjan Revija Stop

Nika Zorjan: To je himna za vse, ki si drznejo ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 02.03.2023 06:46:26

Šok! Hud navijaški spopad v Sloveniji, eden od njih je moral v UKC

alesfevzer.com
Hud navijaški incident v Prvi ligi Telemach.

Po sobotni tekmi slovenskega državnega prvenstva med Radomljami in Taborom je prišlo do navijaškega incidenta. Kot so sporočili iz Radomelj, sočlane njihove navijaške skupini napadli zamaskiranci, štirje člani pa so potrebovali zdravniško pomoč. Kdo točno je bil odgovoren za napad, še ni jasno, po mnenju Radomelj pa naj bi šlo za huligane konkurentov iz slovenskega prvenstva.

Sporočilo za javnost Radomelj objavljamo v celoti: "V soboto 25. 2. 2023, takoj po odigrani prvenstveni nogometni tekmi med NK Kalcer Radomlje in NK Tabor Sežana, so se na parkirišču v okolici stadiona dogajale popolnoma nesprejemljive in obsojanje vredne kršitve javnega reda in miru in brutalno fizično obračunavanje. Domačo navijaško skupino (Mlinarji) je na parkirišču, v svojih avtomobilih, pričakala tolpa zamaskirancev in nič hudega sluteče navijače, napadla s kiji in drugim topim orožjem.



Napadalci so napadali in tolkli vsepovprek in povzročili hude poškodbe oseb, ki so bile napadene – tri navijače navijaške skupine Mlinarji so oskrbeli v ZD Domžale, medtem ko je zastavonoša s hujšimi poškodbami končal v KC Ljubljana. Zamaskiranci so hudo poškodovali tudi starša našega mladega nogometaša, ki se je v tistem trenutku znašel na kraju dogodka. Ker so bili storilci zamaskirani, je bilo skoraj nemogoče ugotoviti njihovo identiteto, vendar predvidevamo, da so storilci člani navijaške skupine konkurenčnega kluba, ki nastopa v 1. PLT, verjamemo pa, da so policisti uspeli pridobiti kakšne dokaze, da bodo storilce lahko identificirali in primerno kaznovali.

V klubu ostro obsojamo vsako nasilje in neprimerno vedenje in bomo ukrepali na vseh institucijah, ki lahko pomagajo, da se podobni izgredi ne zgodijo nikoli več. O dogodku smo takoj obvestili policijsko enoto Domžale in prijavili dogodek. Stopili smo tudi v stik z NZS, kot vodjem tekmovanja, ker želimo preprečiti podobna dogajanja ne samo ob tekmah NK Kalcer Radomlje, ampak tudi na drugih prizoriščih nogometnega tekmovanja. V imenu kluba lahko zagotavljam, da bomo naredili vse potrebno, da se podobne zadeve ne bodo ponavljale. Dogodek močno in iskreno obžalujemo, poškodovanim pa želimo čim hitrejše okrevanje."

Značke: radomlje, navijači

Članki iz rubrike