cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
1 28.02.2023 20:03:37

Udarna novica z ravnice, Mura ima novega trenerja! Čontala je preteklost, uradno so imenovali ...

Aleš Cipot
Dejan Grabič je novi trener Mure.

Damir Čontala ni več trener Mure. Čontala si je po pogovoru s športnim direktorjem Denisom Rajbarjem in predsednikom kluba Robertom Kuzmičem vzel čas za premislek, želja kluba je, da še naprej ostane in deluje v klubu - so sporočili iz murskosoboškega prvoligaša. 

Njihovo obvestilo za javnost nadalje pravi, da je njegov naslednik 42-letni Dejan Grabić, ki je bil zadnjih šest let trener ljubljanskega Brava. Kot poudarjajo pri Muri, je Grabić slovensko ligo dodobra spoznal kot trener in že pred tem v igralski karieri, saj je bil v Sloveniji član Olimpije, Ljubljane, Bele Krajine, Domžal, Interblocka, Krke in Brava. Danes se je že spoznal z novimi sodelavci, jutri pa bo ekipo prvič vodil na treningu. Pogodbo z Muro je podpisal do 30.6.2025.

Robert Kuzmič, predsednik Mure je ob tem dejal: »Dejana dobro poznamo, saj smo se v zadnjih petih letih z Bravom večkrat pomerili tako v drugoligaški, kot v prvoligaški druščini. Gre za dokaj mladega, prodornega in ambicioznega trenerja, ki je v zadnjih letih dokazal, da ima perspektivo in zna delati z mladimi, kar je ena izmed osnovnih strategij našega kluba. Verjamem, da bo s svojo zagnanostjo, strokovnostjo, trdim delom in znanjem z Muro dosegel zastavljene cilje«.

Novi trener Črno-belih Grabić pa poudarja: »Čutim velik ponos in odgovornost. Obljubljam trdo delo, strast in veliko željo po zmagah. Rad bi se zahvalil Bravu, ki mi je omogočil uveljavitev v prvi slovenski nogometni ligi in mi dal vse pogoje za napredovanje. Vem, kam prihajam. Klub poganja velika navijaška strast in ljubezen, ki ju v Sloveniji ne najdeš«.

dejan-grabić, mura, trener
Aleš Cipot

Značke: grabić, mura

Članki iz rubrike