elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

Tanja Starič, Rosvita Pesek,  Igor E Reporter.si

Katastrofalna gledanost TV Slovenija: še ko sta ...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

slovenija Ekipa24.si

Kakšno presenečenje! Kakšno glasbo vrtijo naši...

STA
STA
0 14.02.2023 16:21:34

Štirje odhodi iz Domžal

Luka Vovk
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale je tudi uradno potrdil, da se je razšel s četverico igralcev. Janez Pišek in Christian Junior Schoissengeyr sta sporazumno prekinila pogodbo, Domen Zajšek in Ranaldo Biggs pa bosta kot posojena nogometaša igrala v drugi ligi.

Štiriindvajsetletni Pišek je v sezoni 2019/20 v Domžale prispel iz Celja. Odtlej je vezist za klub odigral na 106 tekmah v vseh tekmovanjih, k temu je dodal še pet zadetkov in pet asistenc, po štirih nepopolnih sezonah ob Kamniški Bistrici pa odhaja po sporazumni prekinitvi pogodbe.

Schoissengeyr, ki je moštvo okrepil lani poleti, se poslavlja po 18 tekmah. Osemindvajsetletnik je imel pogodbo do konca te sezone, a sta se klub in igralec dogovorila za predčasno prekinitev.



Zajšek je prav tako prišel v poletnem prestopnem roku. Ker nekdanji 19-letni član italijanske Rome, Maribora in Aluminija ob Kamniški Bistrici ni dočakal prave priložnosti za igro, bo v prihodnje kot posojen nogometaš nastopal za Slovensko Bistrico v 2. SNL.

V istem tekmovanju bo v drugi polovici sezone nastopal tudi Ranaldo Biggs. Jamajčan je bil v preteklih mesecih pri Gorici, odslej pa bo nosil dres velenjskega Rudarja, kjer se že kali Marko Martinović.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike