franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Ekipa SN
Ekipa SN
0 03.02.2023 10:10:59

Zdaj je dokončno! Nekdanji trener Olimpije razkril podrobnosti zmage na CAS-u, o lažnivcu Mandariću pa ...

Martin Metelko
Komaj Olimpija reši nekaj dolgov, že se nagrmadijo novi. Naslednji upnik, ki ga bodo morali Ljubljančani izplačati, je Savo Milošević. No, pa saj to je jasno že nekaj časa, Fifa je že pred meseci razsodila v korist nekdanjega odličnega napadalca, a so zmaji vse skupaj predali Arbitražnemu razsodišču za šport (CAS). Pritožba trenutno prvouvrščene ekipe slovenskega prvenstva je bila neuspešna. Tud CAS je namreč razsodil v prid Miloševiću in zeleno-beli bodo tako morali svojemu nekdanjemu trenerju plačati 311 tisoč evrov s pripadajočimi obrestmi.

"Odločitev je pričakovana in mislim, da so vsi vedeli, da bo takšna. Verjamem, da je Olimpija načrtno poskušala končno sodbo zgolj čim bolj preložiti, a da se je tudi sama zavedala, kaj bo presodil CAS. Vedel sem, da bo presojeno meni v prid; drugače pač ni moglo biti, glede na vsebino. Takšna je bila navsezadnje tudi odločitev Fife, zato sem vedel, da se bo vse skupaj končalo v mojo korist," nam je v telefonskem pogovoru povedal 49-letni srbski strokovnjak, v čigar glasu smo zaznali veliko olajšanje, da je sodni spor z zmaji končno za njim. "Odleglo mi je, zares. Minilo je že 14 mesecev in stvari so se dogajale po najslabšem možnem scenariju zame. 14 mesecev nisem delal, to je zares slabo, toda zgodilo se je, kar se je. Tej situaciji se nikakor nisem mogel izogniti, čeprav sem se trudil, vendar je bilo nemogoče najti kakršnokoli rešitev," je nadaljeval Savo Milošević.

Vzgoja mi ne dovoli grdo govoriti o človeku, ki ima več kot 80 let
Kot je priznal, se je v zadnjih mesecih nekajkrat slišal z direktorjem zmajev Igorjem Barišićem in se z njim poskušal dogovoriti za rešitev, ki bi zadovoljila obe vpleteni strani, vendar do dogovora nikakor ni prišlo. "V prvih treh, štirih mesecih nisem komuniciral z nikomer iz Olimpije. Potem sem nekajkrat govoril z gospodom Barišićem, toda dogovora nisva dosegla. Pred kakšnimi 15 dnevi sva se zadnjič pogovarjala, jaz sem bil celo pripravljen malce odstopiti od svojih zahtev, kar lahko potrdi tudi gospod Barišić, če bo želel. A ponudba Olimpije je bila vedno nekako v smislu 'vzemi ali pusti'. In na tak način se je preprosto nemogoče dogovoriti," je zatrdil Milošević.



Uglajeno, gosposko je odgovarjal na naša vprašanja. S svojimi besedami ni želel užaliti nikogar, četudi so po njem vse od njegovega odstopa gnojnico zlivali številni. Zdajšnja ljubljanska uprava ga je obtoževala tega, da je namerno škodil Olimpiji, jemal provizije od prestopov, v klub vozil sumljive igralce in jim dajal priložnost za igro. Da je zanemarjal nogometaše, ki jih je Olimpija že imela pod pogodbo. Pred kratkim ga je kritiziral tudi nekdanji predsednik Milan Mandarić v tistem famoznem podcastu Biznis priča, v katerem je natresel kopico laži, ki smo jih razkrinkali v vašem in našem časniku. Nekdanji prvi mož zmajev je govoril o tem, da Milošević ni bil uglajen, da ni spoštoval predsednika, da se z njim ni želel pogovarjati in tako naprej ...

CELOTEN ČLANEK IN POGOVOR Z NEKDANJIM TRENERJEM OLIMPIJE SAVOM MILOŠEVIĆEM JE NA VOLJO NA TRAFIKA24.SI!

Značke: milošević, olimpija

Članki iz rubrike