Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 10.12.2022 14:58:47

Albert Riera vedno bolj nervozen: Španec 'napadel' vodstvo Olimpije! Od njih zahteva …

Luka Vovk
Čeprav je Olimpija še vedno prepričljivo na prvem mestu prvenstvene lestvice, je trener zmajev Albert Riera vse bolj živčen.

Nekdanji nogometaš Liverpoola in Manchester Cityja je imel na novinarski konferenci po tekmi z Muro nov izpad. Izpad, kakršni so v zadnjem času postali že stalnica. Tokrat je 'napadel' vodstvo Olimpije in od vodilnih mož jasno in glasno zahteval okrepitve v napadu. »Mislite, da sem zadovoljen? Glede na to, kako smo igrali, a nismo osvojili treh točk, ne morem biti zadovoljen. Neverjetno, da nismo zmagali. Nogomet je zabijanje golov, ne samo podajanje. Glede na to, kako igramo, smo prvaki, ampak da postaneš prvak, moraš zabijati gole. To je pomembno. Mi jih ne, kar je naš velik minus. V 19 tekmah smo dosegli le 31 golov. To ni šampionska ekipa. To moramo popraviti. Mi in klub. Rabimo igralce, ki zabijajo gole,« je dejal Albert Riera.


In nadaljeval: »Mi moramo 20-krat streljati na gol, da enkrat zadenemo. Na več načinov lahko žogo pripelješ pred nasprotnikova vrata, ampak če gola ne zabiješ, potem ti to ne pomaga. Zato sem razočaran. Ne govorim, da si igralci ne želijo, ampak potrebujemo rešitve. Potrebujemo igralce. To je sporočilo za vodstvo kluba. Zdaj jih čaka delo. Prihaja božični čas.«

Trener Olimpije se je odločil, da tokrat javno pozove vodstvo svojega kluba, da mu pripelje novega napadalca. Ali več njih. »Upam, da dobim okrepitve v napadu. Vodstvu kluba sem to jasno sporočil, ne govorim samo vam. Jaz opravljam svoje delo in se trudim, da sem čim boljši. To, da ne zabijamo dovolj golov, je moja in tudi odgovornost ljudi, ki vodijo klub,« je zaključil Riera.

Članki iz rubrike