Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 29.11.2022 16:14:55

Olimpija že pripravlja teren za prestopni rok?! Zmaji predčasno prekinili pogodbo s tem nogometašem!

Martin Metelko
Pogodba bi se iztekla prihodnje poletje.

Sredi blejskih priprav, ki so se za Olimpijo končale z odhodom športnega direktorja in trenerja, je ekipo zmajev precej presenetljivo okrepil Ivan Lagundžić. Po aktivnem uvodu v poletno nogometno tržnico, po Denisu Pintolu, Mateu Karamatiću, Justasu Lasickasu in Agustinu Doffu je sledilo zatišje, ki so ga prekinili vse prej kot redki odhodi iz zmajevega gnezda, nato pa je ljubljanski klub predstavil še peto okrepitev.

Triindvajsetletni bočni branilec je v prejšnji sezoni v hrvaški drugi ligi zbral 21 nastopov. Sezono pred tem je v hrvaški drugi ligi zbral 23 nastopov. V dresu prepričljivo vodilne ekipe slovenske prve lige se ni naigral in pri tem bo tudi ostalo. Kot je razvidno iz današnjega pregleda pogodb med igralci in slovenskimi prvoligaši, je Olimpija predčasno prekinila pogodbo s hrvaškim branilcem. Ta bi morala sicer veljati do junija 2023.

Lagundžić je v dresu Olimpije odigral 30 minut na zadnjem evropskem obračunu s Sepsijem, edino priložnost v domačem prvenstvu pa je dočakal že v 3. krogu na domači tekmi z Bravom.


Čeprav Hrvat nikakor ni bil med vidnejšimi akterji rezultatskega vzpona zmajev, ne gre pozabiti dejstva, da nad ljubljanskim klubom še vedno stoji kazen prepovedi registracije novih nogometašev, igralski kader Olimpije pa je že v tem trenutku vse prej kot širok.

Članki iz rubrike