Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 15.11.2022 16:07:34

Ne Sešlarja, trener Olimpije izpostavil nekoga drugega! Poglejte, komu je delal krivico!

alesfevzer.com
Albert Riera je po zmagi v Domžalah izpostavil nepričakovanega junaka.

Nogometaši Olimpije so si na gostovanju v Domžalah priigrali idealno popotnico za drugi reprezentančni premor sezone. Nova prepričljiva zmaga je prinesla še večjo prednost pred najbližjimi zasledovalci; rumena družina je padla z rezultatom 3:0.


Pod dva zadetka se je znova podpisal Svit Sešlar, a v Domžalah ni bil edini, ki je odigral odlično partijo. V ljubljanski vezni vrsti je znova blestel Agustin Doffo, na vratih ostaja zanesljiv Matevž Vidovšek,  razigran je bil Mario Kvesić, dodatno dimenzijo pa je v drugem polčasu s svojim vstopom vnesel Aldair, ki je med odmorom zamenjal Ruija Pedra; ta po poškodbi stegenske mišice še vedno ni 100-odstoten.


Nogometaš iz Gvineje Bissau je že v uvodnih minutah drugega dela Domžalčanom s svojo hitrostjo povzročal ogromno težav, pomembno vlogo pa je odigral tudi pri prvih dveh zadetkih zmajev; najprej je priigral prosti strel, s katerega je zadel Svit Sešlar, nato je njegov prodor pripeljal do odbitka, ki ga je v mrežo Domžal pospravil Kvesić. Soigralcem je pripravil še nekaj lepih priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene.

»Ne igra toliko, kot bi si zaslužil. Seveda sem za to kriv tudi jaz, a na igrišče lahko postavim le 11 nogometašev. V našo igro je vnesel ogromno, pokazal je neverjetno željo, ni zaigral na položaju, ki bi mu najbolj ustrezal, veliko smo zahtevali od njega, a je spremenil potek tekme. Takšni igralci, ki kljub manjši minutaži dajo vse, da bi pomagali ekipi, na koncu sezone odločajo prvenstva, takšni igralci prevesijo tehtnico v najtežjih trenutkih,« je o predstavi krilnega napadalca povedal španski strateg na klopi Olimpije.


Rui Pedro je pred poškodbo na tekmi s Koprom ujel odlično formo, po nepričakovano hitri vrnitvi pa je bilo očitno, da Portugalec še ni pravi. »Že med tednom se je počutil bolje, poškodba ni bila hujše narave in normalno je treniral z ekipo. Vseeno je med polčasom sam povedal, da ni zmožen igrati na 100 odstotkih. Devetdeset zame ni dovolj in cenim, da so igralci iskreni; veliko zahtevam od njih, če si utrujen, prepusti svoje mesto tistemu, ki je pripravljen,« je razlog za menjavo pojasnil Riera.

Članki iz rubrike