Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.11.2022 16:04:46
Deli članek:

Opaaa! Španski As razkril, koliko zaslužijo tisti, ki Ronaldu gradijo hišo iz sanj (foto)

Slavni Portugalec že razmišlja o koncu nogometne poti, zato si je dal zgraditi vilo na ogromnem posestvu.

Ronaldo bo z Georgino in otroci živel na portugalski rivieri, v kraju Quinta de Marinha, ki je približno 40 kilometrov oddaljena od Lizbone. V novo domovanje naj bi se vselili že spomladi. Španski športni časnik pa medtem razkriva, kakšen je zaslužek delavcev, ki pospešeno gradijo vilo.

Glede na številke, Ronaldo ni stiskač. V hišo je vložil ogromno denarja, vse delavce pa plačuje enako. Vsak med njimi ima mesečno plačo najmanj v višini 6000 evrov, vodilni kader seveda še precej več. Obenem imajo vsi delavci odlične pogoje za delo.

Nogometni zvezdnik želi biti prepričan, da bo vila prav takšna, kot si je zamislil. Ravno zato ne varčuje. Domnevno naj bi končna cena za projekt kar močno presegla 20 milijonov evrov.

Na ogromni parceli ob obali raste ogromna vila, iz katere bosta imela Cristiano in Georgina fantastičen pogled na morje. Na ogromnem posestvu bodo igrišča za nogomet, tenis, košarko, v garažo pa bo lahko spravil 20 avtomobilov. V hiši bo prostor tudi za telovadnico, posebno sobo za masažo in seveda velik bazen.