Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
24.10.2022 09:07:17
Deli članek:

Eden najboljših igralcev med slovensko elito bo podpisal novo pogodbo. Zgodilo se bo …

Jurij Kodrun

Blizu sklenitve dogovora.

Po sobotnem potopu v Šiški slovenska prvoligaška scena danes ponuja tekmo in pol, 14. krog bodo zaključili nogometaši Radomelj in Kopra. Zasedba z Bonifike je ob Kamniški Bistrici seveda v vlogi favorita, a tudi neuspešen niz Nermina Bašića in njegovih varovancev se prej ali slej mora končati ...

Kot že dolgo časa, se bodo Koprčani seveda znova predstavili brez Maksa Barišića, ki okreva po hudi poškodbi in operaciji kolena, obetavno pa je spoznanje, da rehabilitacija poteka brez zapletov. Če jih ne bo niti v prihodnje, se bo ekipi z vadbo v polnem obsegu pridružil na začetku zimskih priprav. "Počasi se vrača, trenira. Šalim se, da je brez žoge že dober, zdaj čakamo, da bo takšen tudi z njo. Čez noč ne bo šlo, vendar pričakujem, da bo v drugem delu sezone odločil nekaj tekem, toda pravega Barišića pričakujem šele poleti. Prva polovica prihodnjega leta bo nekako prehodno obdobje," pravi Zoran Zeljković.
Ob tem velja dodati, da ima Maks Barišić pogodbo sklenjeno le še do 30. junija 2023, a po naših informacijah bo kmalu drugače. Dobili smo namig, da potekajo intenzivni pogovori o podaljšanju sodelovanja in da naj bi že v teh dneh obljubil nadaljnjo zvestobo kanarčkom, kar je (posredno) potrdil tudi trener: "Pokazal je, kakšna je njegova kakovost, z njim imamo dolgoročne načrte."

Jurij Kodrun